Ένα νέο HomePod σε λίγους μήνες

Ο Kuo μας λέει ότι το νέο HomePod "ίσως να μην έχει πολλές καινοτομίες στη σχεδίαση υλικού" . Είναι επομένως πιθανό ο σχεδιασμός του υπάρχοντος μοντέλου να διατηρηθεί ή να αλλάξει ελάχιστα. Αλλά ένα σημείο δεν αναφέρεται εδώ και αυτό ειναι ποιο θα είναι το μέγεθος;

Η Apple κυκλοφόρησε αρχικά ένα "μεγάλο" HomePod και στη συνέχεια αποκάλυψε ένα μίνι μοντέλο. Το πρώτο έχει διακοπεί και το δεύτερο είναι ακόμα προς πώληση. Όπως είναι φυσικό, θα περίμενε κανείς ότι ο διάδοχος θα αναλάβει το μέγεθος του μίνι μοντέλου. Αλλά δεν είναι αδύνατο η Apple να κυκλοφορήσει ένα υβριδικό συνδεδεμένο ηχείο όσον αφορά το μέγεθος.

Το Bloomberg είχε προηγουμένως επισημάνει ότι η Apple σκέφτηκε ένα HomePod του οποίου το μέγεθος θα ήταν μεταξύ του "μεγάλου" μοντέλου και του μίνι μοντέλου. Είναι πιθανό ότι αυτό είναι το περίβλημα που παραπέμπει σήμερα ο Kuo.

Ταυτόχρονα, η Apple εργάζεται σε ηχεία που διαθέτουν οθόνες και κάμερες για να ανταγωνιστούν προϊόντα όπως το Google Nest Hub και το Amazon Echo Show. Αλλά αυτά τα ηχεία δεν είναι έτοιμα και επομένως θα φτάσουν αργότερα. Επίσης, γίνεται λόγος για συσκευή που συνδυάζει Apple TV και HomePod .