Η Apple θα εγκατέλειπε το Lightning για USB-C στα αξεσουάρ της (AirPods, πληκτρολόγιο κ.λπ.)

0


 H Apple πρόκειται να εγκαταλείψει τη θύρα Lightning στα διάφορα προϊόντα της για να μεταβεί σε USB-C. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει με το iPhone 15 το 2023 και τώρα τα αξεσουάρ θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Το USB-C θα αντικαταστήσει τη θύρα Lightning στα προϊόντα της Apple

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo , τα αξεσουάρ της Apple όπως τα AirPods, το Magic Keyboard, το Magic Mouse, το Magic Trackpad ή η εξωτερική μπαταρία MagSafe δεν θα έχουν πλέον θύρα Lightning στο εγγύς μέλλον, αλλά αντίθετα θα επωφεληθούν από ένα USB-C καλώδιο.

Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε κάλλιστα να συ
νδέεται με την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
, η οποία απαιτεί από τους κατασκευαστές να στραφούν σε ένα μόνο τύπο φόρτισης, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι δυνατό. Η ιδέα είναι να κάνουμε καλό για το περιβάλλον έχοντας ένα μόνο καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προϊόντα, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μάρκα του προϊόντος. Το USB-C είναι ήδη παρόν σε πολλές συσκευές (ειδικά σε smartphone Android). Ακόμη και η Apple το χρησιμοποιεί στους Mac και τα iPad της. Αλλά μερικά, όπως το iPhone και τα αξεσουάρ, εξακολουθούν να είναι Lightning. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Στην πορεία, ο Kuo μιλά για το φορητό iPhone που θα είχε μόνο το δικαίωμα ασύρματης φόρτισης. Ο αναλυτής εξηγεί ότι ένα τέτοιο iPhone προκαλεί περισσότερα προβλήματα από οτιδήποτε άλλο σε αυτό το στάδιο, επειδή η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει ακόμη αρκετά, ειδικά από την πλευρά του MagSafe και άλλων περιορισμών. Επομένως, τα iPhone θα πρέπει να συνεχίσουν να διαθέτουν θύρα Lightning ή USB-C για λίγο ακόμη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !