Η Apple θα εγκατέλειπε το Lightning για USB-C στα αξεσουάρ της (AirPods, πληκτρολόγιο κ.λπ.)

0


 H Apple πρόκειται να εγκαταλείψει τη θύρα Lightning στα διάφορα προϊόντα της για να μεταβεί σε USB-C. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει με το iPhone 15 το 2023 και τώρα τα αξεσουάρ θα έχουν την ίδια μεταχείριση.

Το USB-C θα αντικαταστήσει τη θύρα Lightning στα προϊόντα της Apple

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo , τα αξεσουάρ της Apple όπως τα AirPods, το Magic Keyboard, το Magic Mouse, το Magic Trackpad ή η εξωτερική μπαταρία MagSafe δεν θα έχουν πλέον θύρα Lightning στο εγγύς μέλλον, αλλά αντίθετα θα επωφεληθούν από ένα USB-C καλώδιο.

Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε κάλλιστα να συ
νδέεται με την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
, η οποία απαιτεί από τους κατασκευαστές να στραφούν σε ένα μόνο τύπο φόρτισης, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι δυνατό. Η ιδέα είναι να κάνουμε καλό για το περιβάλλον έχοντας ένα μόνο καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προϊόντα, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μάρκα του προϊόντος. Το USB-C είναι ήδη παρόν σε πολλές συσκευές (ειδικά σε smartphone Android). Ακόμη και η Apple το χρησιμοποιεί στους Mac και τα iPad της. Αλλά μερικά, όπως το iPhone και τα αξεσουάρ, εξακολουθούν να είναι Lightning. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Στην πορεία, ο Kuo μιλά για το φορητό iPhone που θα είχε μόνο το δικαίωμα ασύρματης φόρτισης. Ο αναλυτής εξηγεί ότι ένα τέτοιο iPhone προκαλεί περισσότερα προβλήματα από οτιδήποτε άλλο σε αυτό το στάδιο, επειδή η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει ακόμη αρκετά, ειδικά από την πλευρά του MagSafe και άλλων περιορισμών. Επομένως, τα iPhone θα πρέπει να συνεχίσουν να διαθέτουν θύρα Lightning ή USB-C για λίγο ακόμη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !