Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 15.5 (κατασκευή 19F77) στο iPhone σήμερα και το iPadOS 15.5 στο iPad σε τελική κυκλοφορία. Έρχεται μετά από
τέσσερις beta και μια υποψήφια έκδοση που προοριζόταν για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές.

Διαθεσιμότητα iOS 15.5 σε τελική έκδοση

Ακολουθούν τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 15.5 σύμφωνα με την Apple (μερικά δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες):

  • Η εφαρμογή Cards επιτρέπει πλέον στους πελάτες του Apple Cash να στέλνουν και να ζητούν χρήματα από την κάρτα Apple Cash τους (στις ΗΠΑ)
  • Το Apple Podcasts περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση για τον περιορισμό του αριθμού των επεισοδίων που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας και την αυτόματη διαγραφή παλαιότερων επεισοδίων.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την ενεργοποίηση των οικιακών αυτοματισμών όταν οι άνθρωποι φεύγουν ή φτάνουν για να αποτύχει

Υπάρχουν επίσης και άλλα στοιχεία που δεν αναφέρονται στις επίσημες σημειώσεις της Apple. Για παράδειγμα, η δυνατότητα Universal Control δεν θεωρείται πλέον beta . Υπάρχει επίσης η επιστροφή του tempo API και αποκλεισμός ευαίσθητων τοποθεσιών για αναμνήσεις φωτογραφιών .

Για λήψη του iOS 15.5, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα εμφανιστεί η ενημέρωση και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να εκτελέσετε την εγκατάσταση. Διαφορετικά, μπορείτε να να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα στο Mac σας (μέσω του Finder) ή στον υπολογιστή σας Windows (μέσω iTunes).