Διαθεσιμότητα του watchOS 8.6 για το Apple Watch

Αν και προσφέρεται διεθνώς, το watchOS 8.6 (κατασκευή 19T572) στο Apple Watch είναι κυρίως μια ενημέρωση που απευθύνεται στο Μεξικό. Οι Μεξικανοί εκμεταλλεύονται πλέον το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) και τις ειδοποιήσεις για περιπτώσεις καρδιακής αρρυθμίας. Για άλλες χώρες, πρέπει να αρκεστείτε σε διάφορες διορθώσεις και βελτιώσεις.

Η ανάπτυξη του ΗΚΓ είναι σταδιακή, επειδή είναι ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την υγεία και, ως εκ τούτου, η Apple πρέπει να λάβει το πράσινο φως από τις τοπικές αρχές. Πρέπει λοιπόν να διαπραγματευόμαστε χώρα με χώρα. Μερικές φορές πολλές χώρες μπορούν να επωφεληθούν από το ΗΚΓ ταυτόχρονα χάρη σε συμφωνίες. Αυτό συνέβη στην Ευρώπη, για παράδειγμα, όπου η Apple διαπραγματεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για κυκλοφορία σε πολλές χώρες ταυτόχρονα.

Για αναβάθμιση σε watchOS 8.6, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο ρολόι. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα «Το ρολόι μου» και, στη συνέχεια, στο Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Άφιξη του tvOS 15.5 για το Apple TV

Στην πλευρά της Apple TV, υπάρχει το tvOS 15.5 (κατασκευή 19L570). Αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για Apple TV HD και Apple TV 4K. Όπως πάντα, η Apple δεν λέει ποιες είναι οι αλλαγές. Αλλά προφανώς δεν υπάρχει αφού οι beta δεν έφεραν κάτι ιδιαίτερο, εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων.

Για ενημέρωση στο tvOS 15.5, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού και επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού».