Apple Music τώρα σε συσκευές Roku

Η νέα υποστήριξη για το Apple Music αφορά τα κουτιά πολυμέσων, συνδεδεμένες τηλεοράσεις ακόμα και τις μπάρες ήχου. Ωστόσο, είναι καλό να σημειωθεί ότι το Roku δεν έχει καν την ίδια διαθεσιμότητα σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα εστιάζει κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στην υπηρεσία ροής μουσικής της Apple μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαπιστευτήριά τους για να συνδεθούν. Μπορείτε να ακούσετε τον κατάλογο 90 εκατομμυρίων τραγουδιών, να αποκτήσετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής, καθώς και να παρακολουθήσετε τα βίντεο κλιπ σε 4K (όταν είναι διαθέσιμα), να έχετε τους στίχους ή ακόμα και να ρίξετε μια ματιά στις λίγες διαθέσιμες συναυλίες.

Για άτομα που δεν έχουν λογαριασμό, είναι δυνατή η εγγραφή από το κανάλι Roku και υπάρχει ένας δωρεάν μήνας. Μετά από αυτό, η τιμή θα είναι 9,99€/μήνα (όπως ισχύει σε άλλες συσκευές).

Το Apple Music είναι διαθέσιμο σε συσκευές Roku και σε πολλούς παρόχους. Με τους μήνες, η υπηρεσία έφτασε στο PlayStation 5 , συνδεδεμένες τηλεοράσεις από τη Samsung και LG , το Amazon Echo και ακόμη και το Google Nest .