Τα καλύτερα παιχνίδια στο Apple Watch για το 2022

0


Η σειρά των έξυπνων ρολογιών της Apple ήταν πάντα στην κορυφή του ανταγωνισμού. Εκτός από τη χρήση εξαιρετικού υλικού και της άψογης εφαρμογής λογισμικού, τα smartwatches έχουν προσανατολιστεί αυστηρά στην ευεξία. Ωστόσο, τώρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια και στο Apple Watch σας. Αυτός είναι ο λόγος που θα μιλήσουμε για τα καλύτερα παιχνίδια Apple Watch που μπορείτε να παίξετε!

Χωρίς πολλά λόγια, ας ρίξουμε μια ματιά.

1. Elevate – εθιστικο παιχνίδι

Ανυψώστε το παιχνίδι Apple Watch

Το Elevate είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το Apple Watch σήμερα. Προσθέτει ένα στοιχείο διασκέδασης σε κάτι που είναι κυρίως παραγωγικό. Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε τις αντιληψεις των παιδιών σας ή εάν θέλετε να αναπτύξουν ένα ιδιόκτητο ενδιαφέρον για παραγωγικά παιχνίδια.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ατόμου. Αρχικά, θα πρέπει να εισαγάγετε τα επίπεδα δεξιοτήτων σας. Καθώς προχωράτε, η εφαρμογή κρατά σημειώσεις για το τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Στη συνέχεια, θα καλύψει αυτές τις ελλείψεις προσαρμόζοντας το επίπεδο δυσκολίας των παιχνιδιών. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η διαδικασία αποφέρει καλά αποτελέσματα.

Είτε θέλετε να αυξήσετε τη νοητική ευκρίνεια και τις ικανότητές σας ειτε καλύτερα το λεξιλόγιο και τα μαθηματικά σας, το Elevate είναι το καλύτερο παιχνίδι στο Apple Watch. Ωστόσο, τα περισσότερα παιχνίδια είναι χρονομετρημένα. Μερικές φορές, οι χρονομετρημένες ενότητες βοηθούν. Άλλες φορές, μπορεί να γίνει εμπόδιο. Θα ήταν καλύτερο εάν οι προγραμματιστές μπορούσαν να δώσουν την επιλογή προσθήκης ενός χρονοδιακόπτη σε κάθε παιχνίδι.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 4,99 $)

Κατεβάστε

2. Πινγκ Πονγκ – Ρετρό arcade παιχνίδι

Ρετρό παιχνίδι πινγκ πονγκ Apple Watch

Το Ping Pong είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους είναι casual gamers στην καλύτερη περίπτωση και δεν τους αρέσει να αφιερώνουν πολύ χρόνο στα παιχνίδια. Φέρνει ένα κλασικό παιχνίδι σε μια σύγχρονη πλατφόρμα.

Ανεξάρτητα από τη νέα πλατφόρμα, το παιχνίδι εξακολουθεί να παίζει με τον ίδιο τρόπο. Είναι αρκετά γρήγορο, αποτελεσματικό και διασκεδαστικό ώστε να είναι σχεδόν εθιστικό. Μπορείτε να παίξετε μέσω πολλαπλών τρόπων λειτουργίας, με περισσότερα από 60 επίπεδα για έλεγχο. Μπορείτε επίσης να παίξετε το παιχνίδι με έναν άλλο φίλο. Συνδέστε το iPhone στο ρολόι και και οι δύο μπορείτε να παίξετε μέσω τοπικών συνδέσεων για πολλούς παίκτες!

Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε για την πρόσβαση σε κάθε επίπεδο. Έτσι, πρέπει να αντιμετωπίσετε μικροσυναλλαγές σε αυτό το παιχνίδι.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

3. Πακέτο παιχνιδιών – Αξία για τα χρήματα

20 εφαρμογή Watch Games για Apple Watch

Ποιος δεν αγαπά μια συμφωνία; Με 20 παιχνίδια Watch, αποκτάτε τα καλύτερα παιχνίδια Apple Watch στην τιμή του ενός! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλοι τα αγαπάμε, ειδικά αν η αναλογία σχέσης ποιότητας/τιμής είναι υψηλή.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε πολλά περιθώρια ελευθερίας όσον αφορά τα παιχνίδια. Τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά βασικά στη φύση τους, αλλά είναι εξαιρετικά για να σκοτώνουν χρόνο. Για παράδειγμα, κλασικά όπως το Jewel Blitz και το Mine Sweeper υπάρχουν στο πακέτο. Υπάρχουν και άλλα ασυνήθιστα παιχνίδια όπως το ATM και το Block Ninja. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουν.

Ωστόσο, τα παιχνίδια σε αυτό το πακέτο είναι απλά. Αν ψάχνετε για κάτι μοντέρνο και σύνθετο, δεν θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 0,99 $

Κατεβάστε

4. Lifeline… – Το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας

Lifeline παιχνίδι για το ρολόι της Apple

Ποιος θα φανταζόταν τις προηγούμενες μέρες ότι θα μπορούσατε να παίξετε ένα ολόκληρο παιχνίδι περιπέτειας στο ρολόι σας; Με το Lifeline… έχετε μια όμορφη ιστορία στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας.

Το παιχνίδι διαθέτει πολλές παραλλαγές ιστορίες που καλύπτουν τις αποφάσεις σας στο παιχνίδι. Αυτό προσθέτει ένα τεράστιο ποσό της δυνατότητας αναπαραγωγής στο παιχνίδι. Επιπλέον, η ιστορία γράφτηκε από τον εμβληματικό Dave Justus, ο οποίος έγραψε το διάσημο παιχνίδι «The Wolf Among Us», που εκδόθηκε από την Telltale.

Τα παιχνίδια περιπέτειας βασισμένα σε κείμενο ήταν ο κανόνας εκείνη την εποχή. Τώρα, μπορεί να είναι μια καινοτομία. Ωστόσο, η Lifeline… έχει ξαναζωντανέψει αυτό το είδος. Η αφήγηση είναι συναρπαστική και το gameplay θα σας θυμίζει συχνά τις παλιότερες μέρες του gaming.

Το μόνο πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ότι απαιτεί από εσάς να προχωρήσετε με υπομονή. Ο αρχικός ρυθμός είναι αρκετά αργός.

Τιμή: 1,99 $

Κατεβάστε

5. Jupiter Attack – Το καλύτερο παιχνίδι arcade

Εφαρμογή παιχνιδιού Jupiter Attack για Apple Watch

Τα Arcade παιχνίδια μας προσφέρουν μια νότα νοσταλγίας. Αν και τα ρετρο παιχνιδιών δεν είναι σχεδόν διαθέσιμες στις μέρες μας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μερικά παλαιότερα παιχνίδια arcade σε νεότερες συσκευές. Με το Jupiter Attack, αποκτάτε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Apple Watch με ρετρό γεύση.

Οι διαστημικοί εισβολείς κατευθύνονται προς τη Γη με μια ιδέα - την καταστροφή. Είναι δουλειά σας να σώσετε τον πλανήτη από τις ορδές των διαστημικών σκαφών ανυποχώρητα να προκαλέσουν την καταστροφή μας. Όταν παίζετε το παιχνίδι, είτε τα προσπερνάτε είτε τα καταστρέφετε τα διαστημόπλοια, η ιδέα είναι να πάρετε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία. Μπορείτε επίσης να βρείτε power-ups και τα επίπεδα είναι σχεδόν άπειρα σε αριθμό.

Είναι ένα αρκετά απλό παιχνίδι και θα σας απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, καθώς προχωράτε στις υψηλότερες βαθμολογίες, η δυσκολία του παιχνιδιού αυξάνεται συχνά.

Τιμή: 1,99 $

Κατεβάστε

6. Infinity Loop: Blueprints – Καλύτερο παιχνίδι παζλ

Εφαρμογή Infinity Loop για Apple Watch

Αυτό είναι ένα παιχνίδι παζλ, και μάλιστα εξαιρετικό. Ωστόσο, χρησιμοποιείται κυρίως ως παιχνίδι για χαλάρωση, και αυτό είναι όπου το παιχνίδι πραγματικά υπερέχει.

Η ιδέα του παιχνιδιού είναι να περιστρέψετε τα κομμάτια που σας δίνονται ώστε να μπορείτε να σχηματίσετε έναν βρόχο απείρου με αυτά. Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι αρκετά δύσκολο για να σας κρατήσει κολλητούς. Επιπλέον, η αισθητική του παιχνιδιού είναι τόσο ήρεμη που είναι πιθανό να απολαμβάνετε το παιχνίδι όσο θα απολαμβάνατε να το παίζετε!

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα παζλ σας και να τα μοιραστείτε με την κοινότητα του παιχνιδιού. Αν έχετε διάθεση για κάτι νέο, γιατί να μην δοκιμάσετε μόνοι σας τα Global Puzzles;

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει κάποια σφάλματα. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι τα παζλ τους δεν φορτώνονται τις περισσότερες φορές. Ας ελπίσουμε ότι οι προγραμματιστές θα φέρουν μια ενημέρωση για να το διορθώσουν.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

7. Tiny Armies – Καλός συνδυασμός παζλ και στρατηγικής

Το παιχνίδι Tiny Armies Apple Watch

Το Tiny Armies είναι ένα  πολύπλοκο παιχνίδι που θα σας έχει στο τέλος την αναλυση της νοημοσύνης σας. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία παζλ και στρατηγικής για την παραγωγή γρήγορου παιχνιδιού που θα προκαλέσει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κατακτήσει τους στρατούς των αντιπάλων. Είτε θέλετε μια πλήρη κατά μέτωπο επίθεση είτε ανταρτοπόλεμο, η επιλογή είναι δική σας. Θα πρέπει να σχεδιάσετε και να κάνετε στρατηγική σύμφωνα με το περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να παίξετε το παιχνίδι με τους φίλους σας μέσω του iMessage ή της λειτουργίας για πολλούς παίκτες εντός του παιχνιδιού.

Ωστόσο, τα επίπεδα τείνουν να επαναλαμβάνονται, κάτι που μερικές φορές μπορεί να καταστρέψει τη ροή του παιχνιδιού.

Τιμή: 0,99 $

Κατεβάστε

8. Pocket Bandit – Διασκεδαστικό περιστασιακό παιχνίδι

Το παιχνίδι Pocket Bandit Apple Watch

Το Pocket Bandit είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα αλλά καλύτερα παιχνίδια Apple Watch που μπορείτε να βρείτε σήμερα. Χρησιμοποιεί το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Apple Watch ως τον πυρήνα του παιχνιδιού.

Το gameplay βασίζεται σε παζλ και απαιτεί από εσάς να ανοίξετε χρηματοκιβώτια. Πώς θα το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Digital Crown του Apple Watch, φυσικά. Για να ανοίξετε το χρηματοκιβώτιο, θα πρέπει να προσανατολίσετε το στέμμα μέχρι να μπορέσετε να το σπάσετε και ανοίξτε το χρηματοκιβώτιο. Χρησιμοποιήστε τους ήχους και τη δόνηση του ρολογιού για να βρείτε τον σωστό συνδυασμό.

Ωστόσο, το παιχνίδι μαστίζεται πρόσφατα με μερικά σφάλματα και προβλήματα παγώματος. Ας ελπίσουμε ότι οι προγραμματιστές θα λύσουν αυτά τα ζητήματα εγκαίρως.

Τιμή: 0,99 $

Κατεβάστε

9. Square Bird Watch – Το καλύτερο για τις μετακινήσεις σας

Εφαρμογή παιχνιδιού Square Bird Watch για Apple Watch

Θυμάστε την εντυπωσιακή επιτυχία που ονομάζεται Flappy Birds; Το Square Bird Watch είναι μια πιο αισθητική και στυλιζαρισμένη έκδοση αυτού του παιχνιδιού. Τι και αν δεν μπορείτε να παίξετε πια Flappy Birds; Το Square Bird Watch σας καλύπτει. Δεδομένου ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί στυλιζαρισμένη μπλοκ αισθητική, αυξάνει διακριτικά τη δυσκολία.

Ωστόσο, η ιδέα παραμένει η ίδια. Θα πρέπει να πατήσετε την οθόνη τη σωστή στιγμή για να κρατήσετε το πουλί σας σε πτήση. Δεν επιτρέπεται να χτυπήσετε κανένα από τα αντικείμενα στο περιβάλλον. Ένα πάτημα με λάθος χρονισμό και το παιχνίδι τελείωσε.

Υπάρχουν και νέα πουλιά για χρήση. Επιπλέον, αυτά τα πουλιά έχουν συνδυασμούς για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο γρήγορα!

Ωστόσο, οι προγραμματιστές δεν έχουν προσθέσει πάρα πολλές ανταμοιβές. Αυτό μπορεί να κάνει την πρόοδο στο παιχνίδι αγγαρεία.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

10. Snake.io – Καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής

Εφαρμογή παιχνιδιού Snake.io για Apple Watch

Το Snake.io θα σας μεταφέρει αναμνήσεις από τα πρώτα παιχνίδια Snake που παίξαμε σε κινητά τηλέφωνα. Ακολουθεί την ίδια διαδικασία κατανάλωσης των κουκίδων έως ότου το σκουλήκι σας μεγαλώσει περισσότερο.

Όσο μεγαλώνει το σκουλήκι, τόσο υψηλότερο είναι το σκορ. Επιπλέον, αυτό έχει μια περιστροφή του battle royale καθώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι με άλλους φίλους που στοχεύουν επίσης σε υψηλές βαθμολογίες. Επιπλέον, άλλες προσθήκες παιχνιδιού καθιστούν αυτό ένα πολύ πιο ρευστό παιχνίδι από τις προηγούμενες επαναλήψεις, όπως το ενισχυτικό μαζικής εξαγωγής.

Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν έχει ενότητα leaderboard, επομένως δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε σωστά στο διαδίκτυο με τους φίλους σας.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

11. Trivia Crack – Το καλύτερο παιχνίδι trivia

Trivia Crack Apple Watch παιχνίδι

Αυτό το παιχνίδι εμπίπτει σε δύο κατηγορίες – το καλύτερο παιχνίδι trivia που μπορείτε να παίξετε και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Apple Watch. Το trivia crack είναι εξαιρετικό αν θέλετε να μάθετε κάτι νέο ενώ εσείς και οι φίλοι σας το παλεύετε για την υπεροχή των trivia.

Υπάρχει ένας τροχός που ονομάζεται Willy, τον οποίο μπορείτε να περιστρέψετε για να επιλέξετε ερωτήσεις από έξι διαφορετικές κατηγορίες. Ο πρώτος που θα πάρει την υψηλότερη βαθμολογία και στις έξι κατηγορίες κερδίζει. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μακρύ παιχνίδι, δεν θα  τελειωσει την μπαταρία του Apple Watch σας !

Το μόνο μου παράπονο με το παιχνίδι είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις στη δωρεάν έκδοση.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

12. Snappy Word – Το καλύτερο παιχνίδι λέξεων

Παιχνίδι παζλ Snappy Word Word για το Apple Watch

Αν σας αρέσει να εργάζεστε σε σταυρόλεξα και στο γενικό λεξιλόγιο, το Snappy Word θα ήταν μια ευλογία. Αυτό το παιχνίδι έχει αξιοπρεπείς μηχανισμούς παιχνιδιού για να διατηρεί το παιχνίδι φρέσκο ​​και διασκεδαστικό.

Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Σας δίνονται ένα σωρό τυχαιοποιημένα γράμματα που πρέπει να συνδέσετε με μια συγκεκριμένη σειρά για να βρείτε τις κρυμμένες λέξεις. Αυτές οι λέξεις μπορεί να είναι δύο γραμμάτων ή και πέντε!

Ωστόσο, το παιχνίδι υποφέρει από τις πολλές διαφημίσεις.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε

13. Σκάκι – To καλύτερο επιτραπέζιο παιχνίδι

Αυτό το παιχνίδι σκακιού είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το Apple Watch που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Έχει ένα εξαιρετικά απλό αλλά κομψό περιβάλλον χρήστη αλλά ένα πολύπλοκο σύστημα εκμάθησης.

Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το σκάκι σε αυτό το παιχνίδι. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός. πάντα υπάρχει κάτι να μάθεις. Θα μπορούσατε επίσης να αναλύσετε τους προηγούμενους αγώνες σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε. Η διαδραστική μάθηση σε αυτό το παιχνίδι το κάνει ανώτερο από τους ανταγωνιστές του.

Ωστόσο, τα μαθήματα σκακιού ανά ημέρα είναι πολύ περιορισμένα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα μαθήματα, θα πρέπει να πληρώσετε.

Τιμή: Δωρεάν (οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 4,99 $)

Κατεβάστε

14. Φανταστικοί σεφ - Μαγειρέψτε στη δόξα

Fantastic Chefs Apple Watch παιχνίδι

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια παζλ με τρία παιχνίδια στο iPhone ή το iPad σας, αυτό το παιχνίδι θα σας προσφέρει την ίδια εμπειρία στο Apple Watch σας. Ταιριάξτε τα υλικά για να μαγειρέψετε νόστιμες λιχουδιές και γίνετε Φανταστικός Σεφ!

Υπάρχουν πάνω από 560 επίπεδα, και στην πορεία, θα συναντήσετε εμπόδια, λάδι, ακόμη και έναν αντιπαθητικό αρουραίο. Επιπλέον, υπάρχουν αξιολάτρευτοι χαρακτήρες για να ξεκλειδώσετε καθώς ταξιδεύετε στον κόσμο για γαστρονομικές περιπέτειες, όλα από τον καρπό σας.

Τιμή: Δωρεάν (Οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $)

Κατεβάστε


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !