Και τώρα η Apple Music φτάνει στο Waze

Με απευθείας σύνδεση μεταξύ εφαρμογών, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της Apple Music απευθείας από το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου του Waze. Απολαύστε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια, δεκάδες χιλιάδες εξατομικευμένες λίστες αναπαραγωγής, ραδιόφωνο Apple Music και άλλα ενώ οδηγείτε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Apple Music για να επιτρέψουμε στους συνδρομητές να ακούν τη μουσική τους ενώ οδηγούν με το Waze στο iPhone », λέει το Waze.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση Waze ( πάρτε την από το App Store ). Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το GPS, αγγίξτε το εικονίδιο αναπαραγωγής ήχου επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε Apple Music από τη λίστα. Πρέπει αυτή τη στιγμή να αποδεχτείτε ότι η εφαρμογή έχει πρόσβαση στη μουσική σας δραστηριότητα. Από εκεί και πέρα, θα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική απευθείας από το Waze.

Είναι καλό να σημειωθεί ότι αυτό λειτουργεί μόνο με ροή. Έτσι, δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική που έχετε εισαγάγει τοπικά στην εφαρμογή Μουσική. Η καινοτομία είναι συμβατή μόνο με το Apple Music (ή άλλες κατάλληλες υπηρεσίες ροής).