Το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να αποκτήσει μια λειτουργία μέτρησης θερμοκρασίας σώματος

0


Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo επιστρέφει ξανά με μια άλλη υποτιθέμενη διαρροή. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Apple θα μπορούσε να
προσθέσει τη λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος στο Apple Watch Series 8, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Ο Kuo λέει ότι η Apple είχε δοκιμάσει τη λειτουργία θερμοκρασίας σώματος και με το περσινό Apple Watch Series 7, αλλά δεν το συμπεριέλαβε στο τελικό προϊόν επειδή ο αλγόριθμός της δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Η προσθήκη της μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος στο Apple Watch Series 8 εξακολουθεί να εξαρτάται από τον αλγόριθμο που πληροί τις «υψηλές απαιτήσεις» της Apple προτού οριστικοποιηθεί για την μαζική παραγωγή.

Ο Kuo δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί απέτυχε ο αλγόριθμος την τελευταία φορά. Σε ένα επόμενο tweet ο Kuo λέει ότι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζει η Apple κατά την εφαρμογή της λειτουργίας θερμοκρασίας σώματος έχει να κάνει με την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, καθώς η θερμοκρασία του δέρματος αλλάζει ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον.

Το Apple Watch δεν μπορεί να υποστηρίξει τη μέτρηση της θερμοκρασίας του πυρήνα μόνο με υλικό, γεγονός που καθιστά έναν καλό αλγόριθμο ακόμη πιο σημαντικό.

Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, σημειώνει ο Kuo, καθώς η αντίπαλός της Samsung αντιμετωπίζει επίσης αυτήν την πρόκληση.

Ενώ το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να αποκτήσει τη δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος φέτος, ο Kuo λέει ότι το Galaxy Watch 5 της Samsung δεν θα το αποκτήσει το 2022 λόγω προβλημάτων αλγορίθμου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !