Πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας από το iPhone αλλά όχι από το iCloud

0

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει α κάνετε τις παρακάτω ενέργειες...
  • Απενεργοποιήστε τον αυτόματο συγχρονισμό του iCloud από τις Ρυθμίσεις > Apple ID > Φωτογραφίες iCloud .
  • Συνδεθείτε στις Φωτογραφίες Google > Επιλέξτε προφίλ > Ενεργοποίηση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας .
  • Συνδεθείτε σε διαφορετικό λογαριασμό iCloud από τις Ρυθμίσεις > Apple ID .

Το iCloud είναι το προεπιλεγμένο αντίγραφο ασφαλείας για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά αν βάλετε κάποια φωτογραφία στο iPhone, θα αφαιρεθεί και από το iCloud. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει λύσεις που σας επιτρέπουν να διαγράφετε φωτογραφίες από το iPhone αλλά όχι από το iCloud. 

Πώς μπορώ να διαγράψω φωτογραφίες από το iPhone μου αλλά όχι από το iCloud;

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους για να καθαρίσετε χώρο στο iPhone σας.

Απενεργοποιήστε το iCloud

Ο συγχρονισμός των φωτογραφιών iCloud είναι προεπιλογή σε κάθε iPhone. Εφόσον υπάρχει χώρος στον λογαριασμό σας iCloud, συγχρονίζεται αυτόματα με τις Φωτογραφίες στο iPhone. Με λίγα λόγια, οποιαδήποτε φωτογραφία στο iPhone ή στο iCloud είναι ίδια και όχι αντίγραφο. Οποιαδήποτε φωτογραφία διαγράφεται από το iPhone διαγράφεται επίσης από το iCloud εάν ο συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος. 

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό iCloud.

  1. Ανοίξτε Ρυθμίσεις από την αρχική οθόνη του iPhone σας και πατήστε στο Apple ID με το όνομά σας.

  1. Στην οθόνη Apple ID, επιλέξτε iCloud > Φωτογραφίες .

  2. Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής για τις Φωτογραφίες iCloud για να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό.

  3. Με τη συνδεσιμότητα μεταξύ του iPhone και του iCloud απενεργοποιημένη, μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια φωτογραφίες από το iPhone σας.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας με εναλλακτικές λύσεις iCloud

Η χρήση άλλου χώρου αποθήκευσης στο cloud ως εφεδρικό αντίγραφο φωτογραφιών είναι μια απλή λύση. Επιλέξτε από το Google Photos, το Dropbox, το Microsoft OneDrive ή οποιοδήποτε άλλο. Το Google Photos είναι μια ιδανική λύση αποθήκευσης φωτογραφιών για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των φωτογραφιών σας που δεν εξαρτάται από το iCloud.

  1. Κατεβάστε και ανοίξτε την εφαρμογή Google Photos.

  2. Συνδεθείτε στο Google Photos με τον λογαριασμό Google που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  3. Επιλέξτε τη φωτογραφία του προφίλ σας Google επάνω δεξιά.

  4. Επιλέξτε Ενεργοποίηση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας .

  5. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες στην αρχική τους ανάλυση ή μειωμένη ποιότητα.

  6. Επιλέξτε Επιβεβαίωση για να ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών και των βίντεο. Επιλέξτε και διαγράψτε οποιαδήποτε φωτογραφία από την εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μπορείτε ακόμα να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τα οποία έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας στην εφαρμογή Φωτογραφίες Google και στο Google Photos στον ιστό. Ωστόσο, μπορείτε να τα αφαιρέσετε μόνο από τις Φωτογραφίες Google.

Χρησιμοποιήστε έναν εναλλακτικό λογαριασμό iCloud

Η αποσύνδεση από έναν λογαριασμό iCloud και η χρήση άλλου λογαριασμού iCloud είναι μια περίπλοκη λύση. Ωστόσο, είναι δυνατό να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας στο iCloud ενώ τις διαγράφετε από το iPhone. Ο παλιός λογαριασμός iCloud θα έχει τις συγχρονισμένες φωτογραφίες σας πριν αποσυνδεθείτε, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον νέο λογαριασμό iCloud για να συγχρονίσετε τα πάντα από εδώ και στο εξής. 

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .

  2. Επιλέξτε το όνομά σας με το Apple ID.

  3. Επιλέξτε Έξοδος από το κάτω μέρος της οθόνης. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να απενεργοποιήσετε το Find My Phone και να αποσυνδέσετε το τηλέφωνό σας από αυτόν τον λογαριασμό iCloud.

  4. Συνδεθείτε σε έναν νέο λογαριασμό επιλέγοντας Ρυθμίσεις > Apple ID .

  5. Τώρα, διαγράψτε φωτογραφίες από το iPhone. Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν θα διαγραφούν από τον παλιό λογαριασμό iCloud. 

Σκεφτείτε αυτήν τη λύση εάν έχετε μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών και θέλετε να τις διατηρήσετε εντός του οικοσυστήματος της Apple και να είναι προσβάσιμες από όλες τις συσκευές Apple που διαθέτετε.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !