Η Apple προσφέρει σήμερα για λήψη την beta 4 (build 19F5070b) του iOS 15.5 σε iPhone και iPadOS 15.5 στο iPad. Αυτή φτάνει
μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη . Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια των προγραμματιστών, η αντίστοιχη έκδοση ενώ για τους δημόσιους δοκιμαστές θα φτάσει σήμερα ή αύριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που θα βρείτε με την τέταρτη beta του iOS 15.5. Οι τρεις πρώτες εκδόσεις δεν έφεραν τίποτα το ιδιαίτερο, τουλάχιστον επιφανειακά. Η μόνη καινοτομία που έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής αφορά την εφαρμογή Photos και το γεγονός ότι η Apple αποκλείει πλέον ευαίσθητα μέρη για φωτογραφικές αναμνήσεις . Αλλά τα υπόλοιπα είναι κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις γενικά.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS 15.5 beta 4 στη συσκευή σας. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τέταρτη έκδοση beta (build 21F5071b) του macOS 12.4. Υπάρχει επίσης μια τέταρτη beta (build 19T5570a) για το watchOS 8.6 στην πλευρά του Apple Watch και μια τέταρτη beta (build 19L5569a) για το tvOS 15.5 στην πλευρά της Apple TV. Και πάλι, η Apple δεν δίνει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης.