Δεν υπάρχει πλέον σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή του Facebook για κάποιους

Θα νομίζατε ότι ίσως μια πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής προκάλεσε πρόβλημα. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο, αλλά ταυτόχρονα, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το σφάλμα δεν επηρεάζει όλους τους χρήστες. Πολλοί παραπονιούνται , άλλοι όμως είναι χωρίς πρόβλημα. Στα iPhone μας, για παράδειγμα, η σκοτεινή λειτουργία είναι πάντα διαθέσιμη.

Για να ελέγξετε αν έχετε το σφάλμα, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο iPhone σας και μετά μεταβείτε στο Μενού > Ρυθμίσεις > Σκοτεινή λειτουργία. Σε πολλούς ανθρώπους, αυτή η λειτουργία δεν εμφανίζεται πλέον. Συνήθως προσφέρει τρεις ρυθμίσεις, συγκεκριμένα "Ενεργοποιημένη", "Απενεργοποιημένη" και "Αυτόματη". Η πρώτη επιβάλλει τη σκοτεινή λειτουργία, ανεξάρτητα από το θέμα σε επίπεδο iOS. Το δεύτερο το απενεργοποιεί. Και το τρίτο επιτρέπει μια αυτόματη εναλλαγή με βάση το γενικό θέμα σε επίπεδο iOS.

Τι να κάνετε εάν βρίσκεστε στην κατάσταση όπου η λειτουργία έχει εξαφανιστεί; Όχι πολλά αυτή τη στιγμή. Το Facebook δεν έχει απαντήσει δημόσια σε αυτό το ζήτημα. Μπορούμε επομένως να φανταστούμε ότι μια διορθωτική ενημέρωση θα επαναφέρει τη σκοτεινή λειτουργία για όλους. Το κοινωνικό δίκτυο γενικά κυκλοφορεί μια ενημέρωση την εβδομάδα για την εφαρμογή iOS.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple προσφέρει σκοτεινή λειτουργία από το 2019 με το iOS 13 . Το Facebook πήρε το χρόνο του για να το προσφέρει στην εφαρμογή του για iOS. Χρειάστηκε μέχρι τα μέσα του 2020 . Και πάλι, ήταν μια σταδιακή κυκλοφορία. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να το απολαύσουν όλοι πραγματικά.