Το iOS 16 για να φέρει τη δυνατότητα Always-On Display

0


Η Apple θα μπορούσε επιτέλους να φέρει τη δυνατότητα Always-On Display στα iPhone με την κυκλοφορία των συσκευών  του iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Εάν συμβεί αυτό, τότε το iPhone 14 Pro θα είναι η πρώτη συσκευή με iOS που θα διαθέτει πάντα ανοιχτή οθόνη και θα συμμετέχει στο Apple Watch ως η μόνη άλλη συσκευή που διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα.

Τα νέα προέρχονται από το ενημερωτικό δελτίο Power On του Mark Gurman για το Bloomberg . Στην έκθεσή του, ο Gurman λέει ότι οι εκδόσεις iOS 16 που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον θα έχουν την οθόνη κλειδώματος πάντα ενεργοποιημένη, η οποία θα εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες όπως ώρα κ.λπ. στην οθόνη χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να ενεργοποιήσει πλήρως την οθόνη.

Αυτό θα είναι παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο έχουν τα νεότερα μοντέλα Apple Watch εμφανίζουν την ώρα και άλλες πληροφορίες μέσω μιας θαμπής όψης ρολογιού.

Το iPhone θα επωφεληθεί από τη δυνατότητα προβολής πάντα ενεργοποιημένη μειώνοντας τον ρυθμό καρέ στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό είναι δυνατό λόγω των πάνελ LTPO TFT στα νέα iPhone.

Ο Gurman λέει ότι η δυνατότητα πάντα ανοιχτής οθόνης θα είναι αποκλειστικά iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max και δεν θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές iPhone 14 και iPhone 14 Max.

Η δυνατότητα επίσης δεν θα δοθεί σε παλαιότερα μοντέλα που περιλαμβάνουν iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max ως αποτέλεσμα ενημέρωσης λογισμικού, παρόλο που τεχνικά ενδέχεται να είναι σε θέση να την υποστηρίξουν.

Το iPhone 14 Pro αποδεικνύεται ότι είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του με φήμες να υποδηλώνουν ότι η Apple θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή εγκοπή με μια νέα οπή + σαν χάπι . Συνδυάστε το με τη δυνατότητα πάντα ανοιχτής οθόνης, την φημολογούμενη πίσω κάμερα 48 megapixel , το AutoFocus και το f/1.9 στην μπροστινή κάμερα και το τσιπ A16 και έχουμε προγραμματίσει μια κολασμένη αναβάθμιση για το επαγγελματικό iPhone.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !