Οι χρήστες του Instagram σύντομα θα μπορούν να καρφιτσώνουν αναρτήσεις στο πάνω μέρος του προφίλ τους

0


Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποίησης φωτογραφιών το Instagram φέρεται να λειτουργεί με την πιο πρόσφατη λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να καρφιτσώνουν αναρτήσεις στα προφίλ τους. Αυτή η δυνατότητα είναι η ίδια που οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν σημειώσεις στο επάνω μέρος του
Google Keep στην κύρια οθόνη. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν τους επισκέπτες τους να μάθουν περισσότερα για εσάς γρήγορα με μερικές βασικές αναρτήσεις.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, προς το παρόν, η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για αρκετούς χρήστες στο πλαίσιο της διαδικασίας δοκιμής. Επιπλέον, αυτοί οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν αναρτήσεις στην κορυφή του προφίλ τους, όπως ακριβώς μπορούν να καρφιτσώνουν tweets στο Twitter καθώς και να καρφιτσώνουν βίντεο στο TikTok . Σύμφωνα με αναφορές, το χαρακτηριστικό βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και δύο μήνες.

Τα άτομα που μπορούν αυτήν τη στιγμή να χρησιμοποιούν τη λειτουργία θα δουν μια επιλογή "Καρφίτσωμα στο προφίλ σας" στο μενού με τις τρεις κουκκίδες, γνωστή και ως μενού περιβάλλοντος σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου του Meta στο δημοσίευμα,

"Δοκιμάζουμε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να εμφανίζουν αναρτήσεις στο προφίλ τους."

Τον Ιανουάριο, ο χρήστης του Twitter Alessandro Paluzzi δημοσίευσε ένα tweet που εντόπισε το χαρακτηριστικό. Το tweet είπε περαιτέρω για το πώς θα μοιάζει η επιλογή καρφιτσώματος από το Instagram.



Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι χρήστες θα μπορούσαν ίσως ακόμα να περιμένουν για πολύ καιρό πριν δουν τη λειτουργία σε δράση στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Και ο λόγος πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση δοκιμής και θα πρέπει πρώτα να έρθει στη σταθερή έκδοση της εφαρμογής. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών Instagram παρουσιάζει περιστασιακά τις πιο πρόσφατες λειτουργίες σε διαφορετικές χώρες και περιοχές πριν από την κυκλοφορία τους σε όλο τον κόσμο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !