Αποκαλύφθηκαν τα μεγέθη οθόνης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max

0


Αν είστε περίεργοι για το ποιο θα ειναι το μέγεθος της οθόνης των επερχόμενων iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, τότε συνεχίστε την ανάγνωση.

Ο αναλυτής οθόνης Ross Young αποκάλυψε το μέγεθος οθόνης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, αποκαλύπτοντας τα αναμενόμενα μεγέθη οθόνης και για τις δύο συσκευές.

Σύμφωνα με αυτόν τα κοινά μεγέθη, το iPhone 14 Pro θα είναι μεγαλύτερα από το iPhone 13 Pro. Ομοίως, το μέγεθος της οθόνης του iPhone 14 Pro Max θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του iPhone 13 Pro Max.

Αυτό οφείλεται στην αφαίρεση της παραδοσιακής εγκοπής του iPhone προς όφελος ενός νέου σχεδιασμού «χάπι + τρύπα».

Ο αναλυτής μας λέει ότι το iPhone 14 Pro θα έχει μέγεθος οθόνης 6,12 ιντσών ενώ το μεγαλύτερο iPhone 14 Pro Max θα έχει μέγεθος οθόνης 6,69 ιντσών.

Ακολουθεί μια σύγκριση μεταξύ των μεγεθών οθόνης των επερχόμενων μοντέλων iPhone με τους προκατόχους τους....


iPhone 13 Pro 6,06 ιντσών -> 6,12 ιντσών iPhone 14 Pro 

iPhone 13 Pro Max 6,68 ιντσών -> 6,69 ιντσών iPhone 14 Pro Max.

Όπως ίσως έχετε καταλάβει στα παραπάνω σχήματα, η διαφορά μεγέθους οθόνης δεν είναι πολύ σημαντική και δεν προσφέρει αξιοσημείωτη αύξηση  όσον αφορά την εμπειρία χρήστη.

Η διεπαφή του iOS είναι επίσης πιθανό να είναι η ίδια, δεδομένου ότι η διαφορά μεγέθους οθόνης μεταξύ των συσκευών iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro είναι πολύ αμελητέα.

Ωστόσο, η αφαίρεση της εγκοπής θα είναι αισθητή τόσο όσον αφορά την εμπειρία χρήστη όσο και την ακίνητη περιουσία της οθόνης. Ο σχεδιασμός μικρότερου χαπιού + διάτρησης οπών θα επιτρέψει στο iOS να εμφανίζει περισσότερα στοιχεία στη γραμμή κατάστασης, κάτι που είναι ένα καλό νέο για τους χρήστες iPhone.

Σύμφωνα με διαρροές, το νέο σχέδιο χάπι + τρύπα θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε Pro μοντέλα iPhone, ενώ η Apple θα φέρει τη νέα κάμερα και το σχέδιο Face ID στα iPhone 15 και iPhone 15 Max, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2023.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !