Βρείτε το iPhone σας χρησιμοποιώντας τις συσκευές Bluetooth

0


Έχετε χάσει το τηλέφωνό σας, και ξέρετε ότι είναι μέσα στο σπίτι σας, στο κρεβάτι σας ή στην τσάντα σας η έχετε υποψία πως κάποιος το έχει πάνω του αλλά δεν προλαβαίνετε να το βρείτε; Απλώς ενεργοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή σας Bluetooth αφού προηγουμένως έχετε κατεβάσει το BlueFinder, δύο φορές στη σειρά (ή περισσότερες) και το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να κουδουνίζει, να δονείται και να αναβοσβήνει!

Η μόνη προϋπόθεση για να λειτουργήσει είναι το τηλέφωνό σας να έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth. Θα λειτουργήσει ακόμα κι αν βρίσκεστε σε αθόρυβη λειτουργία ή στο Do Not Disturb.

Λειτουργεί με κάθε συσκευή Bluetooth που έχει προηγουμένως συζευχθεί με το τηλέφωνό σας (αλλά μπορείτε επίσης να περιορίσετε μόνο σε επιλεγμένες συσκευές, για παράδειγμα αν θέλετε να λειτουργεί μόνο με τα AirPods σας).

Ο αριθμός των επαναλήψεων που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της ειδοποίησης μπορεί να διαμορφωθεί (έως 5).
Κάθε επιλογή ειδοποίησης (κουδούνισμα, δόνηση, φλας) μπορεί να απενεργοποιηθεί στις ρυθμίσεις. Υπάρχει η επιλογή να παίξετε το κρεσέντο που κουδουνίζει, έτσι ώστε να μην πονάτε τα αυτιά σας αν το τηλέφωνό σας ήταν ακριβώς δίπλα σας.
Όταν ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση, θα εμφανίσει ένα κουμπί διακοπής στο iPhone σας, ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε την ειδοποίηση. 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Τα AirPods χρειάζονται περίπου ~ 5 δευτερόλεπτα για σύνδεση/αποσύνδεση. Η διαδικασία με τα AirPods είναι: ανοίξτε τη θήκη, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, κλείστε την, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, ανοίξτε την, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα.
  • Η μέγιστη απόσταση είναι πιθανώς περίπου ~10 μέτρα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την απόσταση που θα πάρετε με το BlueFinder, απλώς τοποθετήστε το iPhone σας σε άλλο δωμάτιο και ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Bluetooth για να δείτε εάν συνδέονται αυτόματα.

Το παράθυρο ρυθμίσεων σάς επιτρέπει:

  • Επιλέξτε τον αριθμό των επαναλήψεων που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της ειδοποίησης (από 1 έως 5)
  • Περιορίστε μόνο σε ορισμένες συσκευές Bluetooth
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση κάθε επιλογής ειδοποίησης (αναπαραγωγή ήχου, δόνηση, φλας που αναβοσβήνει)
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του κουμπιού διακοπής στο τηλέφωνο
  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της έντασης ήχου κρεσέντο για κουδούνισμα

Ενσωμάτωση συντομεύσεων iOS

Το BlueFinder φέρνει ενέργειες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας κουδουνίσματος από την εφαρμογή Συντομεύσεις. Σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri/SSH/… για να αναζητήσετε το τηλέφωνό σας. Πρέπει να εγκαταστήσετε τη βιβλιοθήκη Powercuts (δωρεάν) για να τα αποκτήσετε.

Συμβατό από iOS 11 έως iOS 14.    Repo:  https://repo.chariz.com/ 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !