Πώς να αντικατοπτρίσετε ένα iPhone ή iPad σε έναν υπολογιστή

0


Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα βήματα του κατοπτρισμού της οθόνης ενός iPhone ή iPad σε ένα υπολογιστή με Windows, τόσο ασύρματα όσο και χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

Μπορείτε να αντικατοπτρίσετε ένα iPhone ή iPad σε υπολογιστή με Windows;

Ο ευκολότερος τρόπος για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη ενός iPad ή iPhone σε μια συσκευή Windows είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή LonelyScreen. Αυτή η εφαρμογή ξεγελά ουσιαστικά τις συσκευές σας Apple ώστε να πιστεύουν ότι ο υπολογιστής σας είναι μια συσκευή Apple TV που μπορεί να λαμβάνει αιτήματα καθρέφτη οθόνης από iPhone και iPad.

Το LonelyScreen είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αν και μπορεί να χρειαστεί να απορρίψετε το περιστασιακό αναδυόμενο μήνυμα που σας ζητά να πληρώνετε για μια αναβάθμιση κάθε τόσο. Η πληρωμένη αναβάθμιση κοστίζει 14,95 $ ετησίως και απλώς υποστηρίζει τους προγραμματιστές εφαρμογών αντί να ξεκλειδώνει οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργικότητα.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή LonelyScreen στον υπολογιστή σας με Windows και επιλέξτε την επιλογή πλήρους οθόνης στην επάνω γραμμή εργαλείων. Μπορείτε επίσης να μεγεθύνετε το παράθυρο της εφαρμογής με τον κέρσορα του ποντικιού, αν θέλετε.

  Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτό το βήμα, αλλά διαφορετικά η εφαρμογή θα είναι απίστευτα μικρή.

 2. Στον υπολογιστή σας με Windows, τοποθετήστε τον κέρσορα του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο Διαδικτύου στη γραμμή εργαλείων για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi. Εάν είναι, η συσκευή σας είναι τώρα έτοιμη να λάβει ασύρματο σήμα από το iPhone ή το iPad σας.

 3. Στο iPad ή το iPhone σας, σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου
 4.  
 5. Εάν το εικονίδιο Wi-Fi είναι αποεπιλεγμένο, πατήστε το για να το ενεργοποιήσετε.

 6. Επιλέξτε το Screen Mirroring εικονίδιο

  Το Screen Mirroring είναι αυτό που μοιάζει με δύο ορθογώνια.

 7. Επιλέξτε το LonelyScreen

 8. Η οθόνη του iPhone ή του iPad σας θα πρέπει τώρα να αρχίσει να αντικατοπτρίζεται στο παράθυρο της εφαρμογής LonelyScreen στον υπολογιστή σας με Windows.

 9. Για να ακυρώσετε τον κατοπτρισμό οθόνης, σύρετε προς τα κάτω στην οθόνη της συσκευής σας Apple για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου. 

 10. Επιλέξτε Screen Mirroring .

 11. Επιλέξτε Διακοπή κατοπτρισμού .

  Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κλείσετε την εφαρμογή LonelyScreen στη συσκευή σας Windows για να σταματήσετε τον κατοπτρισμό.

Πώς μπορώ να αντικατοπτρίσω το iPhone μου στον υπολογιστή μου χρησιμοποιώντας USB;

Εάν η παραπάνω μέθοδος ασύρματου κατοπτρισμού δεν λειτουργεί όπως θέλετε ή ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει λειτουργία Wi-Fi, μπορείτε να αντικατοπτρίσετε το iPhone και το iPad σας στον υπολογιστή σας με Windows χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης USB και την εφαρμογή ApowerMirror.

Το ApowerMirror είναι δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση και χρήση, αλλά θέτει ένα χρονικό όριο 10 λεπτών σε κάθε περίοδο λειτουργίας καθρέφτη οθόνης. Μπορείτε να αγοράσετε μια εφάπαξ αναβάθμιση 60 $ για να καταργήσετε όλα τα όρια.

Θα χρειαστείτε την εφαρμογή ApowerMirror εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας με Windows και στη συσκευή σας Apple για να λειτουργεί σωστά ο κατοπτρισμός USB.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή ApowerMirror στον υπολογιστή σας με Windows.

 2. Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης USB στο iPhone ή το iPad σας και συνδέστε το σε μια θύρα USB της συσκευής σας Windows.

 3. Στο iPhone ή το iPad σας, θα πρέπει να λάβετε αμέσως ένα μήνυμα. Επιλέξτε Trust .

 4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας Apple .

 5. Η οθόνη του iPad ή του iPhone σας θα πρέπει τώρα να αντικατοπτρίζεται στον υπολογιστή σας με Windows στην εφαρμογή ApowerMirror.

  Ενδέχεται να χάσετε τη σύνδεσή σας με την εφαρμογή ApowerMirror των Windows την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε κατά τη χορήγηση των αδειών στα προηγούμενα δύο βήματα. Εάν συμβεί αυτό, απλώς αποσυνδέστε το καλώδιο USB, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά.

 6. Περιστρέψτε τη συσκευή σας Apple για να προβάλετε την οθόνη με καθρέφτη σε οριζόντια λειτουργία ή/και επιλέξτε το εικονίδιο πλήρους οθόνης για τον καθρέφτη για να γεμίσει ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή σας.

 7. Πατήστε Esc για έξοδο από την πλήρη οθόνη. Ο κατοπτρισμός μπορεί να ακυρωθεί είτε κλείνοντας την εφαρμογή ApowerMirror στον υπολογιστή σας με Windows είτε αποσυνδέοντας το καλώδιο USB.

Μπορώ να αντικατοπτρίζω το iPhone μου στα Windows μέσω του Cloud;

Μια εναλλακτική λύση για να αντικατοπτρίσετε το iPhone σας σε υπολογιστή ασύρματα ή με καλώδιο USB είναι να μοιράζεστε την οθόνη της συσκευής μέσω του cloud χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή επικοινωνίας. Το Microsoft Teams και το Zoom είναι δύο υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες iPhone να μοιράζονται τις οθόνες τους με άλλους χρήστες, ορισμένοι από τους οποίους μπορούν να συμμετέχουν σε υπολογιστή με Windows. Το Telegram είναι μια άλλη δημοφιλής υπηρεσία που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία σε βιντεοκλήσεις.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία FaceTime πρώτου κατασκευαστή της Apple για κοινή χρήση της οθόνης ενός iPhone . Το FaceTime πρόσθεσε υποστήριξη για συσκευές Windows το 2021, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε συμμετέχει στη συνομιλία FaceTime σε υπολογιστή με Windows θα μπορεί να δει την οθόνη του iPhone σας όταν το κοινοποιείτε στη συνομιλία.

Εάν θέλετε να μεταδώσετε την οθόνη του iPhone σας σε μεγάλο αριθμό χρηστών υπολογιστών με Windows, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ροής όπως το Twitch . Η επίσημη εφαρμογή Twitch για κινητά διαθέτει δωρεάν ενσωματωμένα εργαλεία για τη μετάδοση της οθόνης του iPhone σας σε οποιονδήποτε βλέπει το κανάλι σας Twitch με λίγα μόνο αγγίγματα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !