Πώς να ακυρώσετε μια ενημέρωση στο iPhone σας

0


Μπορείτε να σταματήσετε την εγκατάσταση των ενημερώσεων iOS ακόμα και μετά την έναρξη της διαδικασίας εγκατάστασης. Αν και δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να το κάνετε αυτό εύκολο, μπορείτε να το κάνετε αν γνωρίζετε τα σωστά κόλπα. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει πώς να σταματήσετε μια ενημέρωση iOS σε εξέλιξη.

Μπορείτε να σταματήσετε μια ενημέρωση iPhone στη μέση;

Υπάρχουν δύο μέρη της διαδικασίας ενημέρωσης iOS όπου μπορείτε να σταματήσετε την ενημέρωση: κατά τη λήψη και κατά την εγκατάσταση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ενημερώσεις iOS μέσω του αέρα και πραγματοποιούνται σε δύο βήματα όπου το iPhone κατεβάζει πρώτα το αρχείο ενημέρωσης iOS στο iPhone σας πριν το εγκαταστήσει.

Δεν υπάρχει κουμπί για τη διακοπή μιας λήψης σε εξέλιξη, επομένως πρέπει να αποσυνδέσετε προσωρινά το iPhone σας από το Διαδίκτυο. Για να διακόψετε τη λήψη του ίδιου του αρχείου ενημέρωσης, ακόμη και αν η λήψη έχει ολοκληρωθεί μερικώς, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου (κάνοντας σάρωση προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία στο iPhone X και νεότερα, ή σύροντας προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σε παλαιότερα μοντέλα).

  2. Πατήστε το Λειτουργία πτήσης στην επάνω αριστερή γωνία ώστε να ανάψει.

  3. Κλείστε το Κέντρο Ελέγχου σύροντας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης ή αγγίζοντας μια κενή περιοχή της οθόνης.

  4. Επιβεβαιώστε ότι η λήψη της ενημέρωσης iOS έχει σταματήσει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού . Εάν το Λήψη είναι αναμμένο, η λήψη έχει σταματήσει.

Πιθανότατα θα θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων iOS πριν βγείτε από τη λειτουργία πτήσης. Ανατρέξτε στην τελευταία ενότητα αυτού του άρθρου για τις οδηγίες.

Πώς μπορώ να σταματήσω την ενημέρωση του iOS σε εξέλιξη;

Εάν έχει γίνει μερική ή πλήρης λήψη του αρχείου ενημέρωσης iOS στο iPhone σας, μπορείτε να αποτρέψετε την εγκατάστασή του στο τηλέφωνό σας και την αλλαγή της έκδοσης του iOS. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και αν η ενημέρωση έχει ξεκινήσει αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Εάν η ενημέρωση του iOS βρίσκεται σε εξέλιξη και θέλετε να τη διακόψετε, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .

  2. Πατήστε Γενικά .

  3. Πατήστε Αποθήκευση iPhone .

  4. Βρείτε το αρχείο ενημέρωσης iOS και πατήστε το.

  5. Πατήστε Διαγραφή ενημέρωσης .

  6. Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, πατήστε Διαγραφή ενημέρωσης .

Εάν δεν έχετε ήδη απενεργοποιήσει τη Λειτουργία πτήσης, κάντε το εδώ για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ξανά το Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας.

Πώς να ελέγξετε τις Αυτόματες Λήψεις και Εγκαταστάσεις Ενημερώσεων iOS

Μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone σας να κατεβάζει ενημερώσεις iOS και να τις εγκαθιστά αυτόματα. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει τη διατήρηση του τηλεφώνου σας ενημερωμένο, αλλά ίσως προτιμάτε να έχετε περισσότερο έλεγχο για το πότε γίνονται αυτές οι λήψεις και οι εγκαταστάσεις. Για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις ενημέρωσης iOS , ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις .

  2. Πατήστε Γενικά .

  3. Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού .

  4. Πατήστε Αυτόματες ενημερώσεις .

  5. Σε αυτήν την οθόνη, οι επιλογές σας είναι:

    • Λήψη ενημερώσεων του iOS: Ελέγχει εάν οι ενημερώσεις θα ληφθούν αλλά δεν θα εγκατασταθούν (αυτή είναι η επόμενη ρύθμιση). Μετακινήστε το ρυθμιστικό στο off/white για να αποτρέψετε τις αυτόματες λήψεις. Θα κρύψει τη δεύτερη επιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το ρυθμιστικό ενεργοποιημένο/πράσινο για λήψη αρχείων, αλλά να ελέγχετε την εγκατάσταση με την επόμενη επιλογή.
    • Εγκατάσταση ενημερώσεων του iOS: Ελέγχει εάν οι ενημερώσεις που έχουν ήδη ληφθεί εγκαθίστανται αυτόματα ή μη αυτόματα. Για να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενημερώσεις, μετακινήστε αυτό το ρυθμιστικό σε off/white.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !