ScreenRecordingMusic – Η εγγραφή οθόνης με μουσική είναι διαθέσιμη οπουδήποτε

0


Έχετε χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα εγγραφής εγγενούς οθόνης σε iOS ή iPadOS κατά την αναπαραγωγή μουσικής στην εφαρμογή Apple Music; Αν ναι, θα παρατηρήσετε ότι τα εγγεγραμμένα βίντεο καταγράφονται χωρίς ήχο κατά την αναπαραγωγή των τραγουδιών. Για το λόγο αυτό, ο προγραμματιστής του iOS Ichitaso έχει αναπτύξει ένα νέο και δωρεάν
tweak για το Jailbreak που ονομάζεται ScreenRecordingMusic, το οποίο θα παρακάμψει τα παραπάνω.

Μετά την εγκατάσταση, το tweak ScreenRecordingMusic σάς επιτρέπει να εγγράφετε την οθόνη σας με ήχο ενώ παίζετε ένα κομμάτι μουσικής στο παρασκήνιο μέσω της εφαρμογής Apple Music ή άλλης εφαρμογής μουσικής. Είναι ένα απλό πράγμα και μια λύση σε ένα πρόβλημα που οι χρήστες περίμεναν χρόνια.

Αλλά γιατί η Apple δεν το επιτρέπει εγγενώς; Ουσιαστικά, δεν θέλουν οι χρήστες να καταγράφουν τον ήχο με τη δυνατότητα εγγραφής οθόνης. Επιπλέον, στη συνέχεια, την κοινοποίηση και τη διανομή του με άλλους, καθώς αυτό θα συνιστούσε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτό δεν είναι τέτοιο ζήτημα όταν χρησιμοποιείται υπεύθυνα και χωρίς σκοπό αντιγραφής, κοινής χρήσης ή διανομής, ειδικά όταν το υλικό προορίζεται για προσωπική χρήση. Παρόλα αυτά, σας συμβουλεύουμε να μην εγγράφετε εξαρχής ήχο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Μην χρησιμοποιείτε την προσαρμογή του ScreenRecordingMusic για τυχόν άθλιες δραστηριότητες που παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

ScreenRecordingMusic Tweak Repo

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το tweak jailbreak του ScreenRecordingMusic μπορούν να ληφθούν δωρεάν από το αποθετήριο του Ichitaso μέσω της αγαπημένης σας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων της αρεσκείας σας. Το tweak του jailbreak υποστηρίζει συσκευές iOS 12, iOS 13 και iOS 14 με jailbreak. Είναι επίσης ανοιχτού κώδικα στη σελίδα GitHub του προγραμματιστή .

Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ήδη το αποθετήριο του Ichitaso μπορούν να προσθέσουν το αποθετήριο στην εφαρμογή διαχείρισης πακέτων τους, χρησιμοποιώντας την παρακάτω διεύθυνση URL.

https://cydia.ichitaso.com/ 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !