Η Sony ανακοινώνει τα WH-1000XM5 τα νέα της ακουστικά με την καλύτερη μείωση θορύβου

0


Η Sony
ανακοίνωσε σήμερα τα WH-1000XM5, τα νέα της ακουστικά που διαδέχονται το δημοφιλές WH-1000XM4. Το νέο μοντέλο έχει το δικαίωμα σε διαφορετική σχεδίαση και καλύτερη μείωση θορύβου.

Sony WH-1000XM5 Casque Audio

Παρουσιάζουμε τα ακουστικά WH-1000XM5 της Sony

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού με τη νέα του σχεδίαση αντικαθιστά τους τυλιγμένους βραχίονες που περιστρέφονται στο XM4 με έναν εκτεθειμένο βραχίονα με ένα μόνο σημείο επαφής στα ακουστικά, τα οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από την προηγούμενη γενιά και στοχεύουν στη μείωση του θορύβου του ανέμου κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Το ακουστικό ζυγίζει 250 g (έναντι 254 g για το XM4).

Η Sony λέει ότι έχει φτάσει το σύστημα μείωσης θορύβου της σε νέα ύψη προσθέτοντας έναν δεύτερο επεξεργαστή στο WH-1000XM5. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι βελτιώσεις είναι πιο αισθητές στον θόρυβο μεσαίας και υψηλής συχνότητας. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως ο θόρυβος του δρόμου και οι φωνές.

Κάτω από την κουκούλα, η Sony έκανε αλλαγές εγκαταλείποντας το διάφραγμα των 40 mm για να μεταβεί στα 30 mm. Αυτό, σύμφωνα με τη Sony, θα πρέπει να επιτρέπει έναν πιο φυσικό ήχο και να βελτιώνει τη διαύγεια, καθώς και την αναπαραγωγή μπάσων.

Ασημί ακουστικά Sony WH-1000XM5

Οκτώ μικρόφωνα (τέσσερα περισσότερα από το προηγούμενο μοντέλο) έχουν τοποθετηθεί σε πιο βέλτιστη θέση για ακύρωση θορύβου, κάτι που η Sony λέει ότι τους επιτρέπει να εξαλείφουν καλύτερα τον θόρυβο υψηλής συχνότητας. Τέσσερα μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης είναι ενσωματωμένα για καλύτερη ποιότητα φωνητικής κλήσης και ένα κουμπί NC/Ambient αντικαθιστά το κουμπί "Προσαρμοσμένο" που υπάρχει στο XM4, αν και το κουμπί παραμένει επαναπρογραμματιζόμενο για την ενεργοποίηση φωνητικών βοηθών.

Από την άλλη, όλες οι τυπικές λειτουργίες της Sony (LDAC, DSEE Extreme upscaling, 360 Reality Audio, Speak to Chat κ.λπ.) έχουν εμφανιστεί στα νέα ακουστικά.

Ακουστικά Sony WH-1000XM5 Μαύρα

Από την πλευρά της αυτονομίας, μπορείτε να διαρκέσετε 30 ώρες με πλήρη φόρτιση με μείωση θορύβου. Αυτό πηδά στις 40 ώρες σε μείωση θορύβου, 10 ώρες περισσότερες από το XM4. Η πλήρης φόρτιση γίνεται σε τρεις ώρες. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για φόρτιση για διάρκεια ζωής μπαταρίας που ισοδυναμεί με τρεις ώρες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Τα ακουστικά WH-1000XM5 της Sony είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία. Η τιμή είναι 419,99 €. Τα χρώματα είναι ασημί ή μαύρο, διαθέσιμα στον ιστότοπο της Fnac . Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στις 20 Μαΐου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !