Η Apple έστειλε email σε επιλεγμένους προγραμματιστές για να έρθουν στο Apple Park στις 6 Ιουνίου και να δουν την κεντρική ομιλία του WWDC 2022 . Αυτοί θα μπορούν επίσης να συνομιλούν με μηχανικούς της Apple σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών και τις νέες λειτουργίες (όπως το iOS 16).

Ορισμένοι προγραμματιστές θα βρίσκονται στο Apple Park για το WWDC 2022


Τη Δευτέρα, οι προγραμματιστές
μπορούσαν να συμμετάσχουν στην κλήρωση της Apple για να προσκληθούν στο Apple Park στις 6 Ιουνίου και να δουν εκεί την κεντρική ομιλία του WWDC 2022. Είχαν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να συμμετάσχουν. Στη συνέχεια, η Apple ανακοίνωσε ότι θα ειδοποιηθεί για την επιλογή τους (ή όχι) κατά τη διάρκεια της νύχτας από Πέμπτη έως Παρασκευή. Και πράγματι, οι περισσότεροι έλαβαν αρνητικό e-mail, αλλά λίγοι τυχεροί θα καλωσοριστούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Δείτε τι ανακοίνωσε η Apple πριν λίγες μέρες:

Φιλοξενούμε μια ειδική μονοήμερη εμπειρία στο Apple Park στις 6 Ιουνίου για την έναρξη του WWDC 2022. Συγκεντρώστε άλλα μέλη της κοινότητας προγραμματιστών για να παρακολουθήσετε την κεντρική συζήτηση και βίντεο για την κατάσταση της Ένωσης μαζί με μηχανικούς και ειδικούς της Apple, εξερευνήστε τα πάντα -νέο Κέντρο προγραμματιστών και πολλά άλλα. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν, οι επιλεγμένοι προγραμματιστές δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα. Από την άλλη, το ταξίδι στο Apple Park είναι εις βάρος τους. Όσο για άλλους προγραμματιστές και το κοινό, η βασική ομιλία θα είναι προσβάσιμη δωρεάν από τον ιστότοπο της Apple.