Κυκλοφόρησε υποψήφιο για iOS 15.5

Η υποψήφια έκδοση για iOS 15.5 σημαίνει ότι είναι μια πρώιμη δοκιμαστική έκδοση που θα μπορούσε να είναι η τελική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στο κοινό. Συνιστάται στους προγραμματιστές να κάνουν διαφορετικές δοκιμές για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά. Αν ναι, τότε η Apple θα κυκλοφορήσει αυτή την έκδοση στο κοινό. Εάν, από την άλλη, υπάρχουν σφάλματα, τότε η Apple θα τα διορθώσει και θα προσφέρει μια τροποποιημένη έκδοση στους χρήστες.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει στη σημερινή έκδοση. Πρέπει να πούμε ότι οι προηγούμενες beta δεν έφεραν πολλά, η Apple διόρθωσε κυρίως σφάλματα και έκανε βελτιστοποιήσεις. Θα ήταν λοιπόν έκπληξη εάν η σημερινή έκδοση περιελάμβανε νέες δυνατότητες. Αλλά ποιος ξέρει, η Apple μπορεί να μας εκπλήξει.

Εάν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κατεβάσετε την υποψήφια έκδοση για iOS 15.5.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την υποψήφια έκδοση (build 21F79) του macOS 12.4. Εάν το Mac σας έχει ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει εκδόσεις προγραμματιστών, μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος > Ενημέρωση λογισμικού και αποκτήστε την υποψήφια έκδοση του macOS 12.4. Υπάρχει επίσης η υποψήφια έκδοση (build 19T572) για το watchOS 8.6 στην πλευρά του Apple Watch και το tvOS 15.5 (build 19L570) για το Apple TV.