Το tweak TimeSeconds iOS 14 προσθέτει δευτερόλεπτα στον χρόνο της γραμμής κατάστασης

0


Εάν προτιμάτε να βλέπετε περισσότερες πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται από προεπιλογή στο κινητό σας, τότε μάλλον σας αρέσει να έχετε και μια ένδειξη δευτερολέπτων στην οθόνη ώρας της γραμμής κατάστασης του iPhone σας. Εγγενώς, η Apple δεν προσφέρει επιλογή για εμφάνιση δευτερολέπτων στη γραμμή κατάστασης. Ευτυχώς, εγκαθιστώντας ένα δωρεάν
tweak jailbreak που ονομάζεται TimeSeconds από τον προγραμματιστή του iOS Netskao, μπορείτε να προσθέσετε μόνοι σας αυτήν τη δυνατότητα στη Γραμμή Κατάστασης στο iPhone που έχει υποστεί jailbreak. 

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης απεικονίζει την εμφάνιση των TimeSeconds μετά την εγκατάσταση. Στην ψηφιακή ένδειξη ώρας της γραμμής κατάστασης, η ένδειξη δευτερολέπτων βρίσκεται απλώς στα δεξιά των λεπτών, χωρισμένη με δεύτερη άνω και κάτω τελεία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι όσο πιο γενικό μπορείτε να λάβετε, που ταιριάζει με τη γραμματοσειρά και το μέγεθος της τρέχουσας εμφάνισης ώρας.

Ο δείκτης δευτερολέπτων, όπως θα μπορούσατε να υποθέσετε, ενημερώνεται κάθε δευτερόλεπτο σε πραγματικό χρόνο.

Χωρίς επιπλέον ιδιορρυθμίες ή ταλαιπωρίες, η απλή εγκατάσταση του tweak σάς παρέχει τη λειτουργικότητα που περιγράφεται παραπάνω. Απλώς απεγκαταστήστε το tweak για να απαλλαγείτε από την ένδειξη Seconds.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το TimeSeconds μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss μέσω της αγαπημένης τους εφαρμογής διαχείρισης πακέτων. Το tweak υποστηρίζει επίσης και συσκευές iOS 14 με jailbroken.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !