Το ΗΚΓ έρχεται στο Apple Watch και στο Μεξικό

Το ΗΚΓ είναι διαθέσιμο στο Apple Watch εδώ και λίγο καιρό σε διάφορες χώρες, αλλά δεν το έχουν όλες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την υγεία και επομένως η Apple πρέπει να λάβει το πράσινο φως από τις τοπικές αρχές. Πρέπει λοιπόν να διαπραγματευόμαστε χώρα με χώρα. Μερικές φορές πολλές χώρες μπορούν να επωφεληθούν από το ΗΚΓ ταυτόχρονα χάρη σε συμφωνίες. Αυτό συνέβη στην Ευρώπη, για παράδειγμα, όπου η Apple διαπραγματεύτηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση για κυκλοφορία σε πολλές χώρες ταυτόχρονα .

Στις σημειώσεις της, η Apple λέει ότι το watchOS 8.6 φέρνει ΗΚΓ στο Μεξικό, καθώς και ειδοποιήσεις για περιπτώσεις καρδιακής αρρυθμίας. Μερικοί Μεξικανοί μοιράστηκαν την είδηση ​​με στιγμιότυπα οθόνης στο Twitter.

Η Apple δεν έχει δώσει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του watchOS 8.6. Αλλά μπορεί να γίνει η διαθεσιμότητα την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρχουν επίσης iOS 15.5, macOS 12.4 και tvOS 15.5, γνωρίζοντας ότι η Apple πρόσφερε επίσης χθες την υποψήφια έκδοση για καθένα από αυτά.