Το
AirPods Pro 2 θα πρέπει να έχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, αν θέλουμε να πιστέψουμε μια διαρροή από τη σελίδα  52Audio . Αυτά περιλαμβάνουν ένα καλύτερο τσιπ H1, μια θύρα USB-C στη θήκη φόρτισης, υποστήριξη για το σύστημα Locate της Apple και πολλά άλλα.

Ακολουθεί η λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά που θα βρίσκαμε με το AirPods Pro 2:

  • Καλύτερο τσιπ H1 : Η Apple θα προσφέρει προσαρμογές και δυνατότητες αυτοπροσαρμογής ακύρωσης θορύβου. Θα προσφέρει επίσης καλύτερη απόδοση και καλύτερη κατανάλωση ενέργειας, υποδηλώνοντας καλύτερη αυτονομία.
  • Find My : Οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εντοπίζουν τη θέση των ακουστικών τους χρησιμοποιώντας το σύστημα Find My της Apple. Μια προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι θα υπάρχει ένα ηχείο στη θήκη για να εκπέμπει ήχο για να εντοπίσει γρήγορα την τοποθεσία.
  • Ανίχνευση καρδιακού ρυθμού : οι αισθητήρες θα μπορούν να ανιχνεύουν τον καρδιακό ρυθμό μέσα στο αυτί.
  • Ανίχνευση θερμοκρασίας : Οι ίδιοι αισθητήρες θα μπορούσαν επίσης να προσδιορίσουν τη θερμοκρασία.
  • Βελτιώσεις ήχου : Η ακουστική των AirPods 3 θα μεταφερθεί στο AirPods Pro 2, με έναν συνδυασμό προσαρμοσμένων μονάδων μετάδοσης κίνησης υψηλού πλάτους και ενισχυτών υψηλού δυναμικού εύρους. Θα συμπεριληφθούν η αυτοπροσαρμόσιμη ισοστάθμιση, ο χωρικός ήχος με δυναμική παρακολούθηση κεφαλής και ο διαχωρισμός ήχου.
  • Θύρα USB-C : το κουτί φόρτισης θα εγκατέλειπε τη θύρα Lightning για μια θύρα USB-C.
  • ακοής : Το AirPods Pro 2 θα χρησιμεύσει ως βοήθημα ακοής. Ο ήχος θα μπορούσε να συλλεχθεί από τη θήκη φόρτισης και να μεταδοθεί στο ακουστικό για βελτίωση και αναπαραγωγή ήχου, με στόχο να βοηθήσει τα άτομα με απώλεια ακοής να ακούν καλύτερα τους ήχους στο περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Apple θα κυκλοφορήσει το AirPods Pro 2 το φθινόπωρο του 2022 .