Χάθηκαν ή κλάπηκαν τα AirPods σας; Εδώ θα δείτε τι πρέπει να κάνετε

0


Χάσατε τα Airpods σας ενώ ήσασταν στο γυμναστήριο ή ίσως σε ένα σούπερ μάρκετ;

Λυπούμαστε που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν μπορείτε να εμποδίσετε τα χαμένα ή τα κλεμμένα AirPods σας να χρησιμοποιηθούν από τον ένοχο.

Δεδομένου ότι τα AirPods δεν μπορούν να συνδεθούν σε Wi-Fi, δεν θα μπορείτε να τα κλειδώσετε ή να τα ελέγξετε εξ αποστάσεως. Σίγουρα, σε αυτή τη περίπτωση δεν θα βοηθούσε το κείμενο, αλλά αν οι πιθανότητες είναι υπέρ σας αν μπορείτε να βρείτε τα AirPods σας πριν τα πάρει κάποιος άλλος.

Αν είστε αρκετά τυχεροί, μπορείτε να τα εντοπίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My της Apple και να τα πάρετε πίσω. Να πώς θα το κάνετε...

Ενεργοποιήστε το Find My Before You Lose AirPods

Κλεμμένα AirPods

Οι χρήστες της Apple θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στην Apple για την παρουσίαση του δικτύου Find My, επειδή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια την πρόσφατη και την τελευταία τοποθεσία των AirPods σας.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι μόνο τα ίδια τα ακουστικά μπορούν να αναζητηθούν, όχι η θήκη φόρτισης, επειδή η θήκη δεν είναι εξοπλισμένη με ηχεία ή Bluetooth.

Επομένως, είναι υποχρεωτικό να ενεργοποιήσετε το Find My προτού έχετε την ευκαιρία να κλάψετε για τα AirPods που χάθηκαν , διαφορετικά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Find My για να τα παρακολουθήσετε.

Ρύθμιση Find My στο iPhone σας

Τα παρακάτω βήματα σάς επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε το Find My στο iPhone σας. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στο Find My, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να εντοπίσετε τις συσκευές που σχετίζονται με το τηλέφωνό σας.

Βρείτε τα AirPods μου
  1. Μεταβείτε στην Ρυθμίσεις .
  2. Στην κύρια σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε το όνομά σας στην επάνω γωνία .
  3. Επόμενο πάτημα στο Find My .
  4. Επιβεβαιώστε το "Find My iPhone" είναι ενεργοποιημένο.

Σε αυτό το μενού, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Find My network και να στείλετε την τελευταία γνωστή τοποθεσία του iPhone σας προτού εξαντληθεί η μπαταρία.

Πώς να ειδοποιηθείτε εάν αφήσετε πίσω τα Airpods σας

Χάθηκαν τα AirPods

Εάν διαθέτετε iPhone 12 ή νεότερο μοντέλο, έχετε την επιλογή να ρυθμίσετε τις προειδοποιήσεις απόστασης για τα AirPods, AirPods Pro ή AirPods Max. Αυτό μπορεί να γίνει από το μενού συσκευών της εφαρμογής Εύρεση.

Λάβετε μια ειδοποίηση εάν έχετε αφήσει πίσω τα AirPods σας.

  1. Εκκινήστε την Εύρεση μου .
  2. Πατήστε στην Συσκευές που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Κάντε κύλιση μέχρι να δείτε τα AirPods σας στη λίστα και πατήστε τα.
  4. Στη συνέχεια, πατήστε στην "Ειδοποίηση όταν μένει πίσω" .
  5. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία και ορίστε εξαιρέσεις όπως η διεύθυνση κατοικίας σας.

Η λειτουργία λειτουργεί ακριβώς όπως τα AirTags και θα σας ειδοποιεί όταν τα AirPods σας χάνουν τη σύνδεση Bluetooth από το μπλε ή λόγω απόστασης.

Χάθηκαν τα AirPods; Βρείτε τα με το Find My

Εάν σας λείπουν τα AirPods σας, η εφαρμογή Find My μπορεί να σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε χρησιμοποιώντας το Find My Network. Ευτυχώς, κάθε συσκευή Apple που δεν έχει εξαιρεθεί από το δίκτυο, λειτουργεί ως φάρος για συσκευές που λείπουν.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Εύρεση μου .
  2. Πατήστε την καρτέλα Συσκευές στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Εντοπίστε τα AirPods από τη λίστα και πατήστε τα.
  4. Χρησιμοποιήστε αυτό το μενού για να βρείτε τα AirPods σας ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμένου .

Ο χάρτης θα εμφανίσει το τελευταίο σημείο που συνδέθηκαν τα AirPods στη συσκευή σας στο δίκτυο Find My.

Ωστόσο, εάν τα AirPods βρίσκονται στη θήκη φόρτισης ή δεν έχουν συνδεθεί πρόσφατα, δεν θα εμφανίζουν την ενημερωμένη τοποθεσία στον χάρτη.

Παίξτε έναν ήχο από τα AirPods σας για να βοηθήσετε τον εντοπισμό τους

Εάν τα AirPods είναι έξω από τη θήκη ή το κάλυμμα της θήκης είναι ανοιχτό, τα AirPods μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε κοντινή συσκευή και να ενημερώσουν τη θέση τους. Σε μια τέτοια περίπτωση, πατήστε «Εύρεση» ή «Αναπαραγωγή ήχου» εάν υποψιάζεστε ότι τα AirPods βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και χρειάζεστε βοήθεια για να τα βρείτε.

Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες λειτουργούν μόνο εάν το iPhone συνδέεται με τα AirPods μέσω Bluetooth.

Μια πιθανή διέξοδος σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι η σύνδεση με τα AirPods και η αναπαραγωγή ήχου υψηλής έντασης.

Ωστόσο, για σοβαρές περιπτώσεις κλοπής, είναι καλύτερο να βασιστείτε στο Lost Mode και φυσικά στις αρχές.

Χαμένη λειτουργία

Χάθηκαν τα AirPods

Η λειτουργία χαμένης λειτουργίας στο Find My λέει σε μια συσκευή ότι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά και ειδοποιεί τον κάτοχο όταν βρεθεί.

  • των AirPods Find My μενού
  • Επιλέξτε «Ενεργοποίηση» κάτω από «Επισήμανση ως χαμένη».

Αυτό θα εκκινήσει το σύστημα Lost Mode για τα AirPods.

Καθώς τα AirPods δεν μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο εκτός και αν το ενεργοποιήσει κάποιος, η λειτουργία Lost Mode δεν βοηθά μέχρι να συνδεθούν τα AirPods σε μια νέα ηλεκτρονική συσκευή.

Χάθηκε ή κλαπεί, την επόμενη φορά που τα AirPods σας συνδεθούν με ένα προϊόν της Apple, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί για μια ενημερωμένη τοποθεσία.

Μαζί με τον αριθμό επικοινωνίας και τη διεύθυνση email σας, μπορείτε επίσης να αφήσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα όταν μια συσκευή έχει ρυθμιστεί σε κατάσταση απώλειας.

Επομένως, εάν δεν είστε βέβαιοι εάν τα AirPods έχουν κλαπεί ή όχι, θα ήταν κατάλληλο ένα μήνυμα που λέει «Έχουμε την τοποθεσία σας και η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί» . Τα AirPods θα ειδοποιήσουν τον ύποπτο ένοχο εάν είναι ήδη συνδεδεμένος σε λογαριασμό iCloud

Το Lost Mode δεν εμποδίζει τη χρήση των AirPods και όποιος τα έχει μπορεί να τα συνδέσει και να τα χρησιμοποιήσει ως ακουστικά Bluetooth. Ωστόσο, τα δεδομένα iCloud θα παραμείνουν συνδεδεμένα στα AirPods και το όνομα της συσκευής θα εμφανίζεται ως "Not Your AirPods".

Παραγγελία μεμονωμένων ανταλλακτικών

Ευτυχώς, η Apple προσφέρει ένα νέο ακουστικό ή μια θήκη φόρτισης σε μειωμένη τιμή, εάν ένα από αυτά χαθεί. Πρέπει να κοινοποιήσετε τον σειριακό αριθμό με την Υποστήριξη της Apple για να ζητήσετε την αντικατάσταση των AirPods.

Ο σειριακός αριθμός AirPods αποθηκεύεται στο iPhone σας:

  1. Εκκινήστε την Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε στην Bluetooth .
  3. Εντοπίστε τα AirPods σας στη λίστα και πατήστε το "i" εικονίδιο
  4. Ο σειριακός αριθμός αναγράφεται εδώ.

Ωστόσο, η Apple δεν παρέχει ασφάλεια για τα χαμένα AirPods με το AppleCare όπως κάνει για το iPhone.

Με λίγα λόγια

Προτείνεται να προσπαθήσετε πρώτα να τα ββρείτε μόνοι σας τα AirPods σας γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, η ποτέ δεν ξέρετε.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !