Το Snapchat ετοιμάζει μια συνδρομή επί πληρωμής που ονομάζεται Snapchat+

0

 


Tο Snapchat+ είναι το όνομα μιας μελλοντικής συνδρομής επί πληρωμή στο κοινωνικό δίκτυο που θα προσθέσει ορισμένες νέες λειτουργίες. Οι δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη με τιμή 4,59€/μήνα ή 45,99€/έτος και θα δούμε αν θα εξακολουθούν να είναι αυτές οι τιμές όταν η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους.

«Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε αρχικές εσωτερικές δοκιμές του Snapchat Plus, μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας για Snapchat .. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραζόμαστε αποκλειστικές, πειραματικές λειτουργίες και δυνατότητες προεπισκόπησης με τους συνδρομητές μας και να μάθουμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την κοινότητά μας Η ομάδα δεν μας λέει περισσότερα, αλλά κάποιοι έχουν εμβαθύνει στον κώδικα της εφαρμογής και μπόρεσαν να ανακαλύψουν μερικές νέες δυνατότητες:

    Καρφιτσώστε έναν φίλο για να τον δηλώσετε ως καλύτερο φίλο
    Έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά στα εικονίδια Snapchat για να τα αλλάξετε όπως θέλετε
    Εμφανίστε ένα ειδικό σήμα στο προφίλ τους
    Δείτε την τροχιά σας με τον καλύτερό σας φίλο
    Δείτε πού ήταν οι φίλοι σας τις τελευταίες 24 ώρες (αν έχουν ενεργοποιημένη τη γεωγραφική θέση)
    Δείτε πόσοι φίλοι έχουν αξιολογήσει την ιστορία σας

Η συνδρομή Snapchat+ δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία διαθεσιμότητας. Το Snapchat σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει συνδρομή.To Twitter προσφέρει ήδη το δικό του πακέτο με το ">Twitter Blue . Πρόσφατα, το Telegram messenger ανακοίνωσε τη δική του premium προσφορά, με λανσάρισμα αυτόν τον μήνα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !