Το Apple Music εξαφανίζεται από τα έξυπνα ηχεία Amazon/Alexa σε ορισμένες χώρες

0

Φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την ενσωμάτωση του Apple Music στα ηχεία Amazon Echo και εκείνων με την βοηθό Alexa. Η υπηρεσία ροής μουσικής απλώς εξαφανίστηκε σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η σελίδα που είναι αφιερωμένη στο να έχετε το Apple Music στο ηχείο Amazon Echo εξαφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες περιοχές. Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του. Στην πραγματικότητα, ακόμη και όσοι το έχουν ήδη εγκαταστήσει δεν μπορούν πλέον να το απολαύσουν, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα.

Απλό σφάλμα ή οικειοθελής απόσυρση; Δύσκολο να το πούμε προς το παρόν. Η υπηρεσία φαίνεται να είναι ακόμα διαθέσιμη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η γαλλική σελίδα είναι ακόμα ενεργή, σε αντίθεση με την αμερικανική σελίδα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, καθώς τα συνδεδεμένα ηχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για την ακρόαση μουσικής ή podcast. Η ξαφνική απουσία υποστήριξης για το Apple Music είναι κάτι το ενοχλητικό για όποιον εγγραφεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία ροής.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενσωμάτωση της Apple Music με ηχεία του Amazon έκανε το ντεμπούτο της το 2018 . Στη συνέχεια, υπήρξε υποστήριξη για τα Apple Podcasts το 2019 . Για μια φορά, τα Apple Podcasts είναι ακόμα διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το ζήτημα επηρεάζει μόνο το Apple Music.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !