Το Apple Music εξαφανίζεται από τα έξυπνα ηχεία Amazon/Alexa σε ορισμένες χώρες

0

Φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την ενσωμάτωση του Apple Music στα ηχεία Amazon Echo και εκείνων με την βοηθό Alexa. Η υπηρεσία ροής μουσικής απλώς εξαφανίστηκε σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η σελίδα που είναι αφιερωμένη στο να έχετε το Apple Music στο ηχείο Amazon Echo εξαφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες περιοχές. Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του. Στην πραγματικότητα, ακόμη και όσοι το έχουν ήδη εγκαταστήσει δεν μπορούν πλέον να το απολαύσουν, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα.

Απλό σφάλμα ή οικειοθελής απόσυρση; Δύσκολο να το πούμε προς το παρόν. Η υπηρεσία φαίνεται να είναι ακόμα διαθέσιμη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η γαλλική σελίδα είναι ακόμα ενεργή, σε αντίθεση με την αμερικανική σελίδα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα, καθώς τα συνδεδεμένα ηχεία χρησιμοποιούνται κυρίως για την ακρόαση μουσικής ή podcast. Η ξαφνική απουσία υποστήριξης για το Apple Music είναι κάτι το ενοχλητικό για όποιον εγγραφεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία ροής.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενσωμάτωση της Apple Music με ηχεία του Amazon έκανε το ντεμπούτο της το 2018 . Στη συνέχεια, υπήρξε υποστήριξη για τα Apple Podcasts το 2019 . Για μια φορά, τα Apple Podcasts είναι ακόμα διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Το ζήτημα επηρεάζει μόνο το Apple Music.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !