Η Apple ενημέρωσε το Shazam στο App Store για να προσφέρει συγχρονισμό της μουσικής που βρίσκεται μεταξύ της εφαρμογής και του IOS και της συντόμευσης που είναι διαθέσιμη από το κέντρο ελέγχου.

Μέχρι τώρα, οποιαδήποτε ανακάλυψη μουσικής από το κέντρο ελέγχου εμφάνιζε μια ειδοποίηση. Στη συνέχεια, έπρεπε να κρατήσετε πατημένο το δάχτυλό σας στο εικονίδιο στο κέντρο ελέγχου για να λάβετε ένα ιστορικό. Τώρα, η ενημέρωση 15.13 του Shazam επιτρέπει τον συγχρονισμό για να βρείτε τα πάντα μέσα στην εφαρμογή, ανεξάρτητα από το πού έγινε η ανακάλυψη της μουσικής αρχικά. Η κίνηση της Apple σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί άργησε τόσο πολύ.

 Υπενθυμίζουμε ότι η Apple ανακοίνωσε την εξαγορά της Shazam το 2017 . Το ποσό ήταν περίπου στα 400 εκατομμύρια δολάρια. Χρειάστηκε χρόνος μέχρι το 2018 για να ολοκληρωθεί η εξαγορά . Το 2021, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.2 το οποίο πρόσθεσε ένα κουμπί Shazam στο κέντρο ελέγχου για γρήγορη αναγνώριση της μουσικής. Δεν ήταν πλέον υποχρεωτική η υποβολή της εφαρμογής αυτόνομα. Με το iOS 15, το Ιστορικό εμφανίστηκε με ένα παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο στο Κέντρο Ελέγχου. Και τώρα όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται εντός της εφαρμογής.

Η εφαρμογή του Shazam είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στο App Store για iPhone και iPad