Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες νέες δυνατότητες με αυτήν την τρίτη beta του iOS 15.6. Η Apple επικεντρώνεται σε διορθώσεις σφαλμάτων και γενικές βελτιώσεις. Είναι φυσιολογικό, είναι πιθανώς η πιο ολοκληρωμένη έκδοση του iOS 15,  πριν μεταβείτε στο iOS 16. Θα είναι επίσης σημαντικό για ορισμένους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus και iPhone SE (1ης γενιάς) αφού δεν θα δικαιούνται iOS 16 .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της νέας beta του iOS 15.6.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δημόσιων ελεγκτών, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα προφίλ για να αλλάξετε τη συσκευή σας στο δημόσιο κανάλι Beta.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση του iOS 15.6 θα είναι διαθέσιμη για όλους. Αλλά δεν πρέπει να αργήσει. Ταυτόχρονα, οι προγραμματιστές έχουν το δικαίωμα στην πρώτη beta του iOS 16 πριν απο μια εβδομάδα . Η δημόσια beta θα φτάσει τον Ιούλιο.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια έκδοση beta του macOS 12.5. Έρχεται επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση προγραμματιστή και δεν περιλαμβάνει νέες δυνατότητες.