Πώς να αναιρέσετε την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

0

Ξεκινώντας με το iOS 16, οι χρήστες του iPhone και iPad αποκτούν πρόσβαση στην εξαιρετικά εύχρηστη Αναίρεσης αποστολής στην εφαρμογή Mail stock.

Με τη βοήθεια της δυνατότητας Αναίρεσης αποστολής, οι χρήστες θα μπορούν να αναιρούν γρήγορα την αποστολή ενός εξερχόμενου email εάν έκαναν κάποιο λάθος πληκτρολόγησης ή κάποιο άλλο σφάλμα σε αυτό.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη δυνατότητα Αναίρεσης αποστολής της εφαρμογής Mail είναι ότι λειτουργεί με όλες τις υπηρεσίες email που υποστηρίζονται από την εφαρμογή Mail. Επομένως, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε το iCloud mail, το Gmail, το Outlook, το Yahoo ή έναν ιδιωτικό διακομιστή για το Mail, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη νέα δυνατότητα.

Πώς λειτουργεί η αναίρεση αποστολής στην εφαρμογή Mail;

Η εφαρμογή αλληλογραφίας είναι σε θέση να αναιρέσει την αποστολή ενός email καθυστερώντας την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το διάστημα ο χρήστης μπορεί να σταματήσει την αποστολή του εξερχόμενου email και να κάνει αλλαγές σε αυτό.

Το πώς λειτουργεί η νέα δυνατότητα Αναίρεσης αποστολής της εφαρμογής Mail είναι αρκετά απλό. Όταν ολοκληρώσετε την πληκτρολόγηση του email σας, συνήθως πατάτε το κουμπί «Αποστολή» που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία για να στείλετε ένα email.

Αναίρεση αποστολής αλληλογραφίας iOS 16

Σε iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση, αφού έχετε πατήσει το κουμπί Αποστολή, ο χρήστης έχει  μια επιλογή «Αναίρεση αποστολής» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό βρίσκεται στην κάτω γραμμή που μπορείτε να βρείτε ακριβώς κάτω από τη λίστα των email.

Όταν πατήσετε το κουμπί "Αναίρεση αποστολής", η αποστολή του email τερματίζεται και εμφανίζεται ο χρήστης με το μήνυμα email, ώστε να μπορεί να κάνει αλλαγές ή να ακυρώσει την αποστολή του email.

Εδώ μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο email σας και να το στείλετε ξανά ή να ακυρώσετε το μήνυμα email πατώντας στο κουμπί Ακύρωση.

Έτσι, λοιπόν, λειτουργεί η δυνατότητα Αναίρεσης αποστολής της εφαρμογής Mail.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !