"Οι προμηθευτές εξαρτημάτων ξεκίνησαν τις αποστολές για την επόμενη γενιά iPhone, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πηγές του κλάδου", ανέφερε η Digitimes . Η δημοσίευση της Ταϊβάν, η οποία έχει πηγές σε επίπεδο εργοστασίου παραγωγής, θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες αύριο.

Με βάση τις διαρροές και άλλες φήμες που κυκλοφορούν, κυρίως τα iPhone 14 Pro και Pro Max που θα δουν αλλαγές φέτος. Θα εγκαταλείψουν την εγκοπή όπως την ξέρουμε για να ανοίξουν χώρο για ένα σχήμα χάπι και μια τρύπα για να χωρέσουν το Face ID και τον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε το τσιπ A16, έναν κύριο αισθητήρα φωτογραφίας 48 megapixel και μια οθόνη πάντα ενεργή .

Στην πλευρά του iPhone 14 που δεν είναι Pro, το θέμα θα είναι πιο περίπλοκο. Ο κύριος αισθητήρας φωτογραφίας θα παρέμενε στα 12 megapixel, η εγκοπή θα παραμείνει ακόμα εκεί και θα υπήρχε ακόμη και το τσιπ A15 , αυτό που βρίσκεται στο iPhone 13. Όλο αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι ποια θα είναι η προστιθέμενη αξία του νέου μοντέλου.

Τέσσερα μοντέλα αναμένονται για το 2022: ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα «iPhone 14 Max» 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Η ανακοίνωση και η διαθεσιμότητα αναμένεται να γίνουν τον Σεπτέμβριο.