Μην περιμένετε ιδιαίτερες βελτιώσεις στην απόδοση με το Apple Watch Series 8 και το τσιπ
του S8 αφού σύμφωνα με τον Mark Gurman Bloomberg , το τσιπ θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το τσιπ Apple Watch Series 7 S7, το οποίο είχε το τσιπ του Apple Watch Series 6 S6.

Αυτό το σημείο με το Apple Watch Series 8 και το τσιπ S8 του είναι επομένως απογοητευτικό, καθώς η απόδοση του μοντέλου του 2022 δεν θα αλλάξει (ή θα ειναι πραγματικά πολύ μικρή) σε σύγκριση με τα μοντέλα των δύο προηγούμενων ετών. Θα έπρεπε να περιμένουμε το Apple Watch Series 9 του 2023 για να έχει το δικαίωμα σε ένα «πραγματικό» νέο τσιπ με νέο, πιο ισχυρό επεξεργαστή.

Γίνεται επίσης λόγος για μια νέα έκδοση του Apple Watch SE. Το επόμενο μοντέλο θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης, αλλά θα δικαιούται το τσιπ S8, όπου το υπάρχον μοντέλο έχει το τσιπ S5. Εδώ λογικά θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε ένα κέρδος απόδοσης.

Τέλος, η Apple θα σταματήσει την πώληση του Apple Watch Series 3. Αυτό το μοντέλο δεν θα δικαιούται την ενημέρωση του watchOS 9 , που είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους προγραμματιστές . Επομένως, η Apple θα σταματήσει την πώληση και το τρέχον Apple Watch SE θα μπορούσε να το αντικαταστήσει στο επίπεδο της σειράς. Αυτό θα σήμαινε επίσης πτώση της τιμής. Το τρέχον μοντέλο ξεκινά από 299 ευρώ.