Ακολουθεί το μήνυμα που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση της εφαρμογής Facebook Watch στο Apple TV που γράφει:

Η εφαρμογή Facebook Watch TV δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/watch.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Watch είναι ο χώρος που είναι αφιερωμένος στα βίντεο στο Facebook. «Στο Facebook Watch, μπορείτε να ανακαλύψετε πρωτότυπα βίντεο και προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, των ειδήσεων, της ομορφιάς, του φαγητού και της ψυχαγωγίας », εξηγεί το κοινωνικό δίκτυο.

Ένα εκπληκτικό σημείο είναι ότι η εφαρμογή για το Apple TV έχει εγκαταλειφθεί, αλλά όχι αυτή για τις συνδεδεμένες τηλεοράσεις. Τουλάχιστον για τώρα. Ίσως πρέπει να καταλάβουμε ότι (σχεδόν) κανείς δεν το χρησιμοποίησε στο κουτί πολυμέσων της Apple;

Το Facebook κυκλοφόρησε την εφαρμογή Watch στο Apple TV το 2017, αφού την κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλες τηλεοράσεις και κονσόλες, καθώς και από smartphone και tablet. Οι χρήστες που εξακολουθούν να θέλουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Facebook Watch στο Apple TV θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν περνώντας από το iPhone τους και μετά μεταδίδοντας το περιεχόμενο στην τηλεόραση, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι τόσο βολικό όσο παλιά.