Πώς να προσθέσετε τα φάρμακα σας στην εφαρμογή Health σε iPhone ή iPad

0

Σε συσκευές με iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση, το iPhone επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν την εφαρμογήγή "Φαρμακευτική" στην Υγεία στη συσκευή τους και να λαμβάνουν υπενθυμίσεις για τη λήψη φαρμάκων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσουν μια λίστα φαρμάκων που πρέπει να λάβουν και να λάβουν υπενθυμίσεις, αλλά μπορούν επίσης να παρακολουθούν το αρχείο τους και να επισημάνουν το φάρμακο ως λήψη ή παράλειψη.

Η δυνατότητα δημιουργίας λίστας φαρμάκων και παρακολούθησης φαρμάκων που λαμβάνονται στο iPhone είναι πολύ χρήσιμη για όσους πρέπει να λαμβάνουν πολλά φάρμακα κατά τη διάρκεια της ημέρας σε διάφορες διαφορετικές ώρες.

Σε αυτό το άρθρο σας δείξαμε πώς μπορείτε να προσθέσετε φάρμακα στο iPhone στην εφαρμογή Health και να επισημάνετε το φάρμακό σας ως λήψη.

Προσθήκη φαρμάκου στο iPhone

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε λίστα φαρμάκων στο iPhone.

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone ή το iPad σας εκτελεί iOS 16 ή νεότερη έκδοση.

Βήμα 1. Ανοίξτε την Health εφαρμογή στη συσκευή σας.

Βήμα 2. Από την κάτω γραμμή πατήστε στην επιλογή « Αναζήτηση ».

Βήμα 3. Πατήστε στην επιλογή « Φάρμακα » από το μενού Κατηγορίες Υγείας.

Βήμα 4. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί « Προσθήκη φαρμάκου » και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το φάρμακο που θέλετε να προσθέσετε.

Βήμα 5. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την ισχύ του φαρμάκου για το φάρμακο που έχετε επιλέξει.

Βήμα 6. Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε τη συχνότητα με την οποία πρέπει να παίρνετε τα φάρμακά σας και ποια ώρα της ημέρας. Εάν πρέπει να πάρετε αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο δύο ή περισσότερες φορές, προσθέστε ένα χρόνο και για αυτό.

Βήμα 7. Πατήστε στο Επόμενο και μετά επιλέξτε το σχήμα και μετά το χρώμα του φαρμάκου σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για την αριστερή και τη δεξιά πλευρά του χαπιού. Κάντε κλικ στο Επόμενο όταν τελειώσετε.

Βήμα 8. Στην επόμενη οθόνη μπορείτε να εισαγάγετε το ψευδώνυμο για το φάρμακο και σημειώσεις που σχετίζονται με αυτό. Αφού το γράψω αυτό πληροφορίες πατήστε στο Επόμενο για να προχωρήσετε.

Βήμα 9. Τέλος, εισαγάγετε τις Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων ενεργοποιώντας τις εναλλαγές για μεμονωμένες επιλογές.

Επισήμανση του φαρμάκου σας ως λήψης

Μπορείτε να επισημάνετε το φάρμακο ως λήψη από την ενότητα Φάρμακα της εφαρμογής Υγεία. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1. Ανοίξτε Υγεία και πατήστε την Αναζήτηση από την κάτω γραμμή.

Βήμα 2. Κάτω από το αρχείο καταγραφής, πατήστε στη λίστα των φαρμάκων που έχετε προσθέσει προηγουμένως.

Βήμα 3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί « Λήψη » για να επισημάνετε ένα φάρμακο ως λήφθηκε για την ημέρα.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε φάρμακα στην εφαρμογή Health του iPhone σας στο iOS 16 ή νεότερη έκδοση και να τα επισημάνετε ως ληφθέντα. 

 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !