Άφιξη της εφαρμογής Google TV στο iOS

Το Google TV λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για όλες τις ανάγκες ροής σας. Μπορείτε να συνδέσετε όλες τις υπηρεσίες ροής (συμπεριλαμβανομένου του Apple TV+) στις οποίες έχετε εγγραφεί αυτήν τη στιγμή και να λάβετε εξατομικευμένες προτάσεις σε ένα μέρος. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια λίστα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε γρήγορα μια ενδιαφέρουσα σειρά ή ταινία που μόλις ανακαλύψατε αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν τη στιγμή. Οι χρήστες Android έχουν δικαίωμα σε αυτήν τη «νέα» εφαρμογή από το 2020.

Η εφαρμογή iOS χωρίζεται σε τρεις καρτέλες: Αρχική σελίδα, Βιβλιοθήκη και Λίστα μου. Η πρώτη καρτέλα προσφέρει μια εξατομικευμένη καθημερινή ροή ειδήσεων, κριτικών και άλλων πληροφοριών σχετικά με την ψυχαγωγία που αγαπάτε. Το δεύτερο είναι η ευκαιρία να βρείτε περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη σας. Και το τρίτο περιλαμβάνει τις ταινίες και τις σειρές που πρέπει να δείτε.

Ένα άλλο ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της τηλεόρασής σας στο Android TV/Google TV. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει εάν χρησιμοποιούσατε ένα κουτί πολυμέσων, όπως η τηλεόραση Nvidia Shield.

Η εφαρμογή Google TV είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store .