Το Instagram ενεργοποιεί την ειδοποίηση απαγωγής σε 25 χώρες για εξαφανισμένα παιδιά

0


To Instagram ανακοινώνει την εφαρμογή του συστήματος ειδοποίησης απαγωγής εντός της εφαρμογής του. Οι χρήστες θα ειδοποιηθούν εάν έχει ενεργοποιηθεί μια ειδοποίηση στην περιοχή τους.

Το Kidnapping Alert φτάνει στο Instagram

Ένα banner θα εμφανιστεί στην κορυφή του Instagram με το Removal Alert ώστε να το δουν όλοι οι χρήστες. Το κοινωνικό δίκτυο εξηγεί ότι θα εμφανίσει το banner μόνο εάν η ειδοποίηση αναφέρθηκε σε μια κοντινή περιοχή όπου βρίσκεται ο χρήστης (πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP και οι υπηρεσίες τοποθεσίας χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας της ειδοποίησης). «χρήστης). Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, ένας χρήστης που κατοικεί στη Νέα Υόρκη δεν θα λάβει την ειδοποίηση εάν αφορά ένα εξαφανισμένο παιδί στο Λος Άντζελες.

Το banner θα περιλαμβάνει σημαντικές λεπτομέρειες για το παιδί, όπως φωτογραφία, περιγραφή, τοποθεσία της απαγωγής και οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη πληροφορία μπορεί να δοθεί. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιραστούν την ειδοποίηση με τους φίλους τους για να διαδώσουν το μήνυμα.

To Instagram ανακοινώνει ότι το σύστημα θα έρθει σταδιακά στην εφαρμογή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμο σε 25 χώρες: Νότια Αφρική, Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Εκουαδόρ, Ελλάδα, Γουατεμάλα, Ιρλανδία, Τζαμάικα, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία , Ολλανδία, Ρουμανία, Ταϊβάν, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Instagram διασφαλίζει ότι κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να φτάσει αργότερα η λειτουργία σε άλλες χώρες.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !