Πώς να ανακτήσετε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα σας στην εφαρμογή Messages

0


Σε συσκευές με iOS 16 ή νεότερη έκδοση, η Apple επέτρεψε επιτέλους στους χρήστες να ανακτήσουν τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα. Αυτό τους επιτρέπει να ανακτήσουν το διαγραμμένο iMessage ή SMS εντός 30 ημερών αφότου το έχουν διαγράψει.

Η ύπαρξη μιας λειτουργίας Πρόσφατα διαγραμμένα στην εφαρμογή Μηνύματα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα και να βρουν πληροφορίες που κανονικά θα είχαν χαθεί οριστικά.

Το iOS λέει ότι τα μηνύματα αποθηκεύονται στη συσκευή για έως και 30 ημέρες, μετά τις οποίες αφαιρούνται αυτόματα από τη συσκευή.

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα, αυτό μεταφέρεται στην ενότητα Πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα της εφαρμογής Μηνύματα. Αυτή η ενότητα περιέχει μια λίστα με όλα τα νήματα με διαγραμμένα μηνύματα. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τα μηνύματα iMessage που έχουν διαγραφεί όσο και τα μηνύματα SMS.

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι σύνδεσμοι και άλλοι τύποι περιεχομένου που έχουν διαγραφεί αποθηκεύονται επίσης στην ενότητα Πρόσφατα διαγραμμένα όπως τα κανονικά μηνύματα.

Το iOS 16 φέρνει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή Μηνύματα του iPhone, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας απεσταλμένων μηνυμάτων στο iMessage και Αναίρεσης αποστολής μηνυμάτων .

Πώς να ανακτήσετε ή να διαγράψετε οριστικά τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα

Σε iPhone ή iPad με iOS 16 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να ανακτήσετε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε οριστικά τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα.

Βήμα 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Μηνύματα και μεταβείτε στη σελίδα λίστας συνομιλιών.

Βήμα 2. Πατήστε το κουμπί « Επεξεργασία » που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ανακτήστε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα iOS 16

Βήμα 3. Από το μενού Επεξεργασία, πατήστε στην επιλογή « Εμφάνιση πρόσφατα διαγραμμένων ».

Διαγράψτε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα στο iMessage

Βήμα 4. Τώρα θα εμφανιστεί μια λίστα με μηνύματα που διαγράφηκαν πρόσφατα. Πατήστε στο μήνυμα που θέλετε να ανακτήσετε ή να διαγράψετε.

Βήμα 5. Αφού επιλέξετε το μήνυμα, πατήστε το κουμπί «Ανάκτηση» από κάτω για να επαναφέρετε το μήνυμα ή πατήστε το κουμπί «Διαγραφή» από κάτω για να τα διαγράψετε.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να δείτε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα στην εφαρμογή Μηνύματα του iPhone ή του iPad. Σας δείξαμε επίσης πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα και να τα διαγράψετε οριστικά στο iOS 16.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !