Πώς να τερματίσετε τις κλήσεις χρησιμοποιώντας την Siri

0


Η Siri έχει μια νέα δυνατότητα στο iOS 16 και ειναι ή νεότερη έκδοση που επιτρέπει στην εικονικό βοηθό να τερματίζει τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις κλήσεις FaceTime για τον χρήστη.

Οι χρήστες μπορούν τώρα να ζητήσουν από τη Siri να τερματίσει τις κλήσεις λέγοντας φράσεις όπως "Hey Siri, Hang Up" και η εικονικός βοηθός θα τερματίσει την κλήση για τον χρήστη.

Η λειτουργία Siri Call Hang-Up είναι πολύ χρήσιμη για όσους θέλουν να μιλούν με hands-free στη συσκευή τους ή να χρησιμοποιούν τα AirPods για κλήσεις.

Η λειτουργία Siri Call Hang-Up είναι διαθέσιμη σε iPhone 11 ή νεότερες συσκευές με iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση. Όσοι διαθέτουν παλαιότερα μοντέλα iPhone μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λειτουργία Siri Call Hang-Up εάν χρησιμοποιούν AirPods ή ακουστικά Beats με δυνατότητα Siri με τη συσκευή τους.

Για να μπορέσετε να ζητήσετε από τη Siri να τερματίσει τις κλήσεις για εσάς, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακολουθώντας αυτά τα βήματα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί iOS 16 ή νεότερη έκδοση.

Τερματισμός κλήσεων με χρήση του Siri

Βήμα 1. Εκκινήστε Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Siri & Αναζήτηση .

Βήμα 2. Στη Siri & Search , πατήστε στην επιλογή Siri Call Hang-Up .

Βήμα 3. Στην επόμενη σελίδα Ενεργοποιήστε τον διακόπτη για το ' Siri Call Hang-Up .

Τώρα που η λειτουργία Siri Hang-Up έχει ενεργοποιηθεί, μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να τερματίσει μια κλήση σε εξέλιξη λέγοντας "Hey Siri, Hang Up".

Αφού ακούσετε αυτό το Siri θα τερματίσει αυτόματα την κλήση για εσάς. Θυμηθείτε ότι το άτομο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής κλήσης θα μπορεί να ακούσει όταν λέτε αυτήν την εντολή.

Η λειτουργία Siri Call Hang-Up είναι μια πολύ βολική λειτουργία, καθώς δεν απαιτεί από τον χρήστη να πατήσει φυσικά το κουμπί Τέλος κλήσης για να τερματίσει την κλήση, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο όταν το iPhone του βρίσκεται εκτός εμβέλειας.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !