Το Facebook αλλάζει εντελώς και θα εμπνευστεί από το TikTok

0


Το Facebook, παρόλο που είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο από άποψη αριθμού χρηστών , ξεμένει από έμπνευση. Ως εκ τούτου, η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook, έχει προγραμματίσει μια γενική αναμόρφωση. Στόχος ειναι να αντλήσουμε μια ισχυρή έμπνευση από το TikTok.
Η Meta εργάζεται σε μια σημαντική αναθεώρηση της κύριας ροής του Facebook που θα δώσει μεγάλη έμφαση στο προτεινόμενο περιεχόμενο από σελίδες, δημιουργούς και άτομα που δεν ακολουθείτε ήδη, σύμφωνα με ένα σημείωμα του Tom Alison, στελέχους του Facebook που επιβλέπει την κύρια εφαρμογή του Meta και το οποίο δημοσίευσε το The Verge .

Ο ηγέτης μας λέει ότι ο στόχος είναι να μετατραπεί το Facebook σε μια «μηχανή ανακάλυψης», η οποία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε συστάσεις, όπως η ροή «For You» του TikTok. Οι προτάσεις θα προέρχονταν κυρίως από περιεχόμενο εκτός σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των κυλίνδρων, και οι χρήστες θα βλέπουν λιγότερες αναρτήσεις από φίλους και συγγενείς στη ροή τους. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την επαναφορά των εισερχομένων του Messenger στην κύρια εφαρμογή του Facebook για να ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιράζονται περισσότερο περιεχόμενο από τη διαβόητη «μηχανή ανακάλυψης».

Επομένως, η νέα έκδοση του Facebook θα πρέπει να επισημαίνει βίντεο όπως Reels και ιστορίες και λιγότερο περιεχόμενο από φίλους. Πάνω από όλα, βλέπουμε ότι το Facebook αντιγράφει και πάλι το TikTok. Το κοινωνικό δίκτυο έχει ήδη αντιγράψει έναν εντυπωσιακό αριθμό χαρακτηριστικών από τον ανταγωνιστή του.

Μένει να δούμε τώρα πότε θα γίνουν οι αλλαγές. Αυτή η πληροφορία δεν κοινοποιείται επίσημα προς το παρόν. 


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !