Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 15.5

Η ενημέρωση του iOS 15.5 κυκλοφόρησε στις 16 Μαΐου ως σταθερή έκδοση. Δείτε τι περιλαμβάνει:

  • Η εφαρμογή Cards επιτρέπει πλέον στους πελάτες του Apple Cash να στέλνουν και να ζητούν χρήματα από την κάρτα Apple Cash τους (στις ΗΠΑ)
  • Το Apple Podcasts περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση για τον περιορισμό του αριθμού των επεισοδίων που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας και την αυτόματη διαγραφή παλαιότερων επεισοδίων.
  • Διορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την ενεργοποίηση των οικιακών αυτοματισμών όταν οι άνθρωποι φεύγουν ή φτάνουν για να αποτύχει

Υπάρχουν επίσης και άλλα στοιχεία που δεν αναφέρονται στις επίσημες σημειώσεις της Apple. Για παράδειγμα, η δυνατότητα Universal Control δεν θεωρείται πλέον beta . Υπάρχει επίσης η επιστροφή του tempo API και αποκλεισμός ευαίσθητων τοποθεσιών για αναμνήσεις φωτογραφιών .

Τώρα η μόνη υπογεγραμμένη έκδοση (η οποία μπορεί επομένως να εγκατασταθεί) είναι το iOS 15.6. Αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με τις ακόλουθες αλλαγές:

  • Η εφαρμογή TV προσθέτει τη δυνατότητα επανεκκίνησης ενός ζωντανού αθλητικού αγώνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι Ρυθμίσεις ενδέχεται να συνεχίσουν να δείχνουν ότι ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι πλήρης, παρόλο που είναι διαθέσιμος.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να κάνει τις συσκευές braille να ανταποκρίνονται αργά ή να σταματήσουν να ανταποκρίνονται κατά την πλοήγηση στην εφαρμογή Mail.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Safari όπου μια καρτέλα μπορούσε να μεταβεί πίσω στην προηγούμενη σελίδα.

Φυσικά, η Apple υπογράφει επίσης και το iOS 16. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το iOS 16 είναι επί του παρόντος σε έκδοση beta για τους προγραμματιστές και τους δημόσιους δοκιμαστές . Το ευρύ κοινό εξακολουθεί να διαθέτει iOS 15 (iOS 15.6 σε αυτήν την περίπτωση).