iOS 16 beta 4:Αυτή ειναι η λίστα με τις νέες δυνατότητες

0


Η Apple
κυκλοφόρησε σήμερα την Beta 4 του iOS 16 και υπάρχουν μερικές νέες προσθήκες στο πρόγραμμα των δοκιμών . Αυτή είναι η ευκαιρία τώρα για να τα ανακαλύψετε. Υπενθυμίζουμε ότι η νέα beta βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια των προγραμματιστών, η έκδοση για δημόσιους δοκιμαστές θα φτάσει (κανονικά) αύριο.

Τι νέο υπάρχει στο iOS 16 Beta 4

— Ένα ιστορικό επεξεργασμένων μηνυμάτων είναι πλέον διαθέσιμο στην εφαρμογή Μηνύματα. Γίνεται έτσι δυνατό να δούμε τι έχει γράψει προηγουμένως η επαφή, πριν τροποποιήσει το κείμενό του. Απλώς αγγίξτε την αναφορά "Τροποποιημένη" για πρόσβαση στο ιστορικό. Επίσης, είναι δυνατή η πραγματοποίηση μόνο 5 τροποποιήσεων. Η επιλογή δεν προσφέρεται πλέον πέρα ​​από αυτό.

— Παλαιότερα, οι χρήστες είχαν 15 λεπτά για να αναιρέσουν την αποστολή ενός μηνύματος. Με το iOS 16 beta 4, η διάρκεια αυξάνεται σε δύο λεπτά το πολύ. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από το χρονικό όριο των 15 λεπτών για να τροποποιήσετε ένα μήνυμα.

— Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τον χρόνο που πρέπει να αναιρέσετε την αποστολή ενός email στην εφαρμογή Mail. Προηγουμένως, η προεπιλεγμένη καθυστέρηση (και η μόνη επιλογή) ήταν 20 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν τώρα 10, 20 ή 30 δευτερόλεπτα.

— Νέες ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες για το CarPlay. Υπάρχουν επίσης δύο νέες ταπετσαρίες για την εφαρμογή Home.

— Οι Live Activities υποστηρίζουν το ντεμπούτο. Αυτό θα επιτρέψει στις εφαρμογές να εμφανίζουν πληροφορίες αλλαγής στην οθόνη κλειδώματος του iPhone. Για παράδειγμα, ένας πίνακας αποτελεσμάτων για ένα παιχνίδι. 

— Υπάρχουν νέες εικόνες στις ρυθμίσεις για να εξηγηθεί καλύτερα η διαφορά μεταξύ των διαφορετικών στυλ ειδοποιήσεων.

— Η γραμμή έντασης γίνεται μεγαλύτερη όταν αλλάζετε την ένταση με την εφαρμογή Μουσική.

— Η διεπαφή αναπαραγωγής στην οθόνη κλειδώματος εξελίσσεται με πιο ορατά γραφικά και γραμματοσειρές. 

— Η προβολή δεδομένων της εφαρμογής Υγεία εμφανίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

— Υπάρχει μια νέα διεπαφή κατά την προσαρμογή της αρχικής οθόνης. 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !