Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες που μπορούν να βρεθούν με τη νέα έκδοση. Η Beta 3 ήταν μια ευκαιρία να έχουμε τη λειτουργία απομόνωσης ένα ακραίο και προαιρετικό επίπεδο ασφάλειας για χρήστες που, λόγω αυτού που κάνουν ή ποιοι είναι, μπορούν να στοχοποιηθούν προσωπικά από εξαιρετικά εξελιγμένες ψηφιακές απειλές, όπως αυτές του Ομίλου NSO και άλλων ιδιωτικών εταιρειών ανάπτυξη λογισμικού υποκλοπής κρατικής υποστήριξης. Υπήρχε επίσης κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, ιστορικό AF (κολπική μαρμαρυγή) στην εφαρμογή Health, προηγμένη προσαρμογή οθόνης κλειδώματος και πολλά άλλα. 

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να κάνετε λήψη της beta 4 του iOS 16.

Λογικά, η Apple θα προσφέρει τη νέα δημόσια beta απόψε ή αύριο. Θα αντιστοιχεί στην έκδοση που διανεμήθηκε σήμερα στους προγραμματιστές. Όσο για την τελική έκδοση για όλους, κανονικά θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο.