Το Instagram θα εστιάζει περισσότερο στα βίντεο και λιγότερο στις φωτογραφίες !!!

0

 


To Instagram θέλει πολύ να αντιγράψει το TikTok και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά ανακοινώνοντας ότι ποντάρει περισσότερο στα βίντεο. Οι φωτογραφίες θα παραμείνουν παρούσες στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά θα είναι κάπως πίσω στις προτερεοτητες.

Αναδρομική αναπαραγωγή Instagram

Οι αλλαγές στο Instagram είναι ανησυχητικές

Αρκετές διασημότητες, όπως η Kylie Jenner (360 εκατομμύρια συνδρομητές) και η αδερφή της Kim Kardashian (326 εκατομμύρια συνδρομητές) επέκριναν την πρόσφατη ενημέρωση του Instagram, με διάφορες αλλαγές και την εστίαση στο βίντεο. Υπάρχουν ακόμη και αναφορές με σχεδόν 160.000 υπογραφές . Στο Instagram, μια ανάρτηση «Αφήστε το Instagram να γίνει ξανά Instagram» κορυφώνεται με σχεδόν 1,8 εκατομμύρια likes.

Ενόψει της κατάστασης και της κριτικής, ο Άνταμ Μοσέρι, το αφεντικό του Instagram, αντέδρασε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο… Twitter. Επιβεβαιώνει ότι το Instagram θα μετατοπίζεται όλο και περισσότερο στη μορφή βίντεο με την πάροδο του χρόνου, κάτι που όπως λέει θα συμβεί "ακόμα κι αν δεν αλλάξουμε τίποτα" . Πιστεύει ότι το περιεχόμενο που μοιράζονται οι χρήστες εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου και το Instagram θα πρέπει "να αντιμετωπίσει αυτήν την αλλαγή, ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει φωτογραφίες" .

Το κοινωνικό δίκτυο πειραματίζεται με «έναν αριθμό διαφορετικών αλλαγών στην εφαρμογή », ​​σύμφωνα με τον Adam Mosseri. Η έκδοση πλήρους οθόνης που έχουν ήδη ορισμένοι χρήστες είναι μια δοκιμή για ένα "μικρό ποσοστό ανθρώπων" . Το στέλεχος εξηγεί ότι το Instagram διερευνά εάν μια εμπειρία πλήρους οθόνης για φωτογραφίες και βίντεο θα μπορούσε να είναι «μια πιο διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία». Εάν η λειτουργία δει το φως της δημοσιότητας, θα βελτιωθεί πρώτα.

κακές συστάσεις

Επίσης, οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με τις συστάσεις που τους έγιναν. Το Instagram τους δείχνει φωτογραφίες ή βίντεο ανθρώπων που δεν ακολουθούν. Σύμφωνα με το στέλεχος, οι προτάσεις μπορούν να τεθούν σε παύση για έως και ένα μήνα, αλλά το Instagram θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις προτάσεις επειδή είναι «ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και σημαντικούς τρόπους για να βοηθήσετε τους δημιουργούς να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα .

Όσο για τις φωτογραφίες, το Instagram θέλει να προσαρμοστεί και ο Adam Mosseri ξεκαθαρίζει ότι προτιμά να ποντάρει σε βίντεο. Η εφαρμογή «πρέπει να εξελιχθεί γιατί ο κόσμος αλλάζει γρήγορα» και το Instagram «πρέπει να αλλάξει μαζί του» , μας λέει.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !