Το Apple TV+ θα επιδιώξει να μεταδώσει το Champions League στις Ηνωμένες Πολιτείες

0


Μια προσφορά περιεχομένου του Apple TV+ οργανώνεται πλέον γύρω από τρεις βασικούς πόλους, δηλαδή ταινίες/σειρές με υψηλό επίπεδο παραγωγής, όπως και προγράμματα για νέους (μάλλον τους πολύ νέους) και ντοκιμαντέρ. Πρόσφατα, η συνδρομητική υπηρεσία της Apple πρόσφερε επίσης πρόσβαση σε αθλητικό περιεχόμενο που μεταδίδεται ζωντανά, όπως το Baseball (τα βράδια της Παρασκευής) ή το MLS (Major League Soccer) που συγκεντρώνει franchises "ποδοσφαίρου" από τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Apple TV+ θα βρίσκεται επίσης σε διαπραγματεύσεις για την ανάκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του NFL (Αμερικανικό Ποδόσφαιρο).

Αν πιστέψουμε τον ιστότοπο Puck News , η Apple έχει βάλει στο στόχαστρο… το Champions League! Το Canal+ έχει δικαιώματα μετάδοσης του διαγωνισμού από το 2024 έως το 2027, αλλά η Γαλλία δεν είναι ο στόχος της Apple. Το Apple TV+ θα επιδίωκε πράγματι να μεταδώσει τους αγώνες του Champions League σε αμερικανικό έδαφος! Η εταιρεία του Κουπερτίνο θα ήταν σε ανταγωνισμό με την Amazon για την απόκτηση αυτών των δικαιωμάτων, το κόστος των οποίων υπολογίζεται στα 2 και 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !