Το iosrouter προωθεί μια τροποποιημένη έκδοση του unc0ver με δυνατότητες μόνιμης υπογραφής

0


Η μόνιμη υπογραφή σημαίνει ότι μετά την
φόρτωση του εργαλείου και τη χρήση, ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επανεκκινήσει τη συσκευή του όσο συχνά θέλει και να εκτελέσει ξανά το jailbreak επ' αόριστον χωρίς να χρειάζεται ποτέ να υπογράψει ξανά την εφαρμογή με το AltStore ή άλλη μέθοδο υπογραφής.

Η ιδέα πίσω από την κυκλοφορία του Ichitaso ήταν να ενημερωθεί το jailbreak με το ανταγωνιστικό jailbreak Taurine για iOS & iPadOS 14.0-14.3, το οποίο εκμεταλλευόταν το PoC σχεδόν από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Ωστόσο, ένα μειονέκτημα της τροποποιημένης εφαρμογής unc0ver του Ichitaso ήταν ότι χρησιμοποιούσε μια ξεπερασμένη έκδοση — την έκδοση 6.2.0 για την ακρίβεια.

Σήμερα, ο προγραμματιστής iOS iosrouter παρουσίασε μια διαφορετική τροποποιημένη έκδοση της τρέχουσας εφαρμογής jailbreak unc0ver — δηλαδή την έκδοση 8.0.2 — με υποστήριξη για δυνατότητες μόνιμης υπογραφής χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική.

Αναφερόμενος στην σελίδα  /r/jailbreak ανάρτηση έκδοσης , η τροποποιημένη εφαρμογή του jailbreak το unc0ver του iosrouter θα πρέπει να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και τις εκδόσεις υλικολογισμικού που υποστηρίζονται αυτήν τη στιγμή από το unc0ver v8.0.2, κάτι που συγκρίνεται με την έκδοση της Ichitaso που υποστήριζε μόνο συσκευές με iOS ή iPadOS 14.0-14.3.

Η ανάρτηση  σημειώνει επίσης ότι αυτή η έκδοση μπορεί να διορθώσει ένα πρόβλημα με την εφαρμογή unc0ver που δεν εμφανίζεται στην Αρχική οθόνη και με το να κολλάει στα βήματα 18-20 της διαδικασίας jailbreaking. 

Η τροποποιημένη εφαρμογή unc0ver v8.0.2 από το iosrouter με δυνατότητες μόνιμης υπογραφής είναι διαθέσιμη από το προσωπικό αποθετήριο του iosrouter μέσω όποιας εφαρμογής διαχείρισης πακέτων προτιμάτε. Η διεύθυνση URL για αυτό το αποθετήριο είναι η εξής:

https://iosrouter.github.io/ 

Μένει να δούμε αν η ομάδα unc0ver θα εφαρμόσει ή θα παρέχει τα δικά της μέσα  για να διατηρήσει την εφαρμογή jailbreak unc0ver επ' αόριστον υπογεγραμμένη με το PoC του Zhuowei Zhang, καθώς φαίνεται να είναι καλύτερη επιλογή από το Fugu14 για μόνιμη υπογραφή λόγω υποστήριξη για όλες τις συσκευές και όλες τις εκδόσεις iOS & iPadOS 14. Το μοναδικό πλεονέκτημα του Fugu14 είναι ότι προσφέρει υποστήριξη για νεότερο υλικολογισμικό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !