Η γραμμή αναζήτησης υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της τοποθεσίας Apple TV+, διαθέσιμη στη διεύθυνση tv.apple.com . Απλώς εισαγάγετε μία ή περισσότερες λέξεις και επικυρώστε. Εάν χρειάζεται, οι προτάσεις είναι διαθέσιμες όταν εισάγετε μερικά γράμματα.

Το εκπληκτικό εδώ είναι πόσος χρόνος χρειάζεται η Apple για να προσφέρει μια αξιοπρεπή web έκδοση της υπηρεσίας ροής της. Αυτή κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 και επομένως χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια για να έχουμε μια απλή γραμμή αναζήτησης, όταν υπάρχει ήδη (και το έχει κάνει από την αρχή) στην εφαρμογή Apple TV. Εν πάση περιπτώσει, η έκδοση web φαίνεται να λαμβάνει τώρα λίγες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, η ενότητα Up Next έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο , παρά το γεγονός ότι υπήρχε για λίγο στην εφαρμογή. 

Φυσικά, κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται τι νόημα έχει να περάσουν από τον ιστότοπο για να δουν ταινίες και σειρές, όταν η εφαρμογή προσφέρει καλύτερη εμπειρία. Η απάντηση είναι με λίγα λόγια τα ανταγωνιστικά λειτουργικά συστήματα. Πράγματι, δεν υπάρχει εφαρμογή Apple TV+ σε Windows και Android, κάτι που μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό δεδομένου του μεγάλου αριθμού χρηστών, είτε στο ένα είτε στο άλλο. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε και την περίπτωση των χρηστών με Linux, αν και το μερίδιό τους είναι πολύ χαμηλότερο από εκείνο των Windows και Android. Αντίθετα στο εσωτερικο των συνδεδεμένων τηλεοράσεων και άλλων κουτιών πολυμέσων / πλήκτρων HDMI, βρίσκουμε την εφαρμογή.