Το Facebook διαχωρίζει το News Feed του για να εμπνευστεί και πάλι από το TikTok

0

Δεν είναι μυστικό ότι το Facebook αναζητά έμπνευση από το TikTok , γνωρίζοντας ότι το κοινωνικό δίκτυο είναι πολύ δημοφιλές (ειδικά στους νέους). Ως εκ τούτου, το Facebook αποφάσισε να εμπνευστεί από αυτό διαχωρίζοντας τη ροή ειδήσεων σε δύο μέρη. 

Η εφαρμογή iOS και Android του Facebook έχει μια καρτέλα Αρχική σελίδα, η οποία εμφανίζεται κατά την εκκίνηση και βασίζεται στον αλγόριθμο για να καθορίσει ποιους τροχούς, ιστορίες και άλλο εξατομικευμένο περιεχόμενο θα παρουσιάσει στους χρήστες. Στη συνέχεια, υπάρχει μια άλλη καρτέλα, η Ροή αναρτήσεων, η οποία παραθέτει μόνο τις πρόσφατες αναρτήσεις από τους φίλους, τις ομάδες, τις σελίδες και τα αγαπημένα σας. Εδώ, δεν υπάρχουν προτάσεις δημοσίευσης, ο αλγόριθμος δεν μπαίνει στο παιχνίδι.

Τι σχέση έχει με το TikTok; Το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει από καιρό αυτό το ίδιο σύστημα. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, οι χρήστες συναντούν την ενότητα "Για εσάς", η οποία βασίζεται στον αλγόριθμο για να καθορίσει τι θα εμφανίσει σύμφωνα με τα γούστα των χρηστών. Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα να μεταβείτε στην ενότητα "Συνδρομές", η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, ομαδοποιεί τα βίντεο των λογαριασμών στους οποίους είναι εγγεγραμμένος ο χρήστης.

Όσο για το Facebook, η γραμμή των καρτελών βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης στο iOS και στο επάνω μέρος της οθόνης στο Android. Η καινοτομία αρχίζει να αναπτύσσεται σήμερα και θα φτάσει σταδιακά σε όλους μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, οι καρτέλες στη γραμμή συντομεύσεων αλλάζουν ανάλογα με τις ενότητες της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε περισσότερο. 


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !