Η νέα λειτουργία Χαρτών του Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να αναζητούν εστιατόρια σε αναρτήσεις

0


Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κοινής χρήσης φωτογραφιών της Meta, το Instagram, μόλις κυκλοφόρησε την πιο πρόσφατη λειτουργία Χαρτών που θα επιτρέψει στους χρήστες να βρίσκουν νέες τοποθεσίες πολύ γρήγορα. Παλαιότερα οι χρήστες μπορούσαν να δουν μόνο αναρτήσεις ατόμων που επισκέπτονταν ένα μέρος. Ωστόσο, τώρα, με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, θα μπορούν να γνωρίζουν και τις λεπτομέρειες της τοποθεσίας.

Με αυτήν την τελευταία λειτουργία Χαρτών, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν αξιοθέατα, εστιατόρια και επιπλέον μέρη μέσω της εφαρμογής.

Ο διευθύνων σύμβουλος Μαρκ Ζάκερμπεργκ το ανακοίνωσε αυτό σε μια ιστορία του Instagram,

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ήδη ξεκινήσει την κυκλοφορία της λειτουργίας Χαρτών. Κατά συνέπεια, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία σε μερικές ημέρες, εάν δεν έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτήν κάποιοι.

Οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν οποιοδήποτε εστιατόριο ή μέρος με αυτήν την τελευταία ενημέρωση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πατήσουν σε ετικέτες τοποθεσίας στη ροή ή τις ιστορίες. Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν μια πόλη στην ενότητα Εξερεύνηση. Το Instagram προσφέρει επίσης μια επιλογή με την πιο πρόσφατη λειτουργία Χαρτών στους χρήστες να αναζητούν τις απαιτούμενες τοποθεσίες στον Χάρτη του Instagram χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα hashtags.

Εκτός από αυτό, οι χρήστες θα μπορούν επιπλέον να φιλτράρουν κατηγορίες τοποθεσιών για να κάνουν την αναζήτησή τους πιο συγκεκριμένη και γρήγορη. Οι χρήστες απλώς πρέπει να χρησιμοποιούν ετικέτες τοποθεσίας ή αυτοκόλλητα στο περιεχόμενό τους εάν θέλουν να συνεισφέρουν στους Χάρτες Instagram.

Στη συνέχεια, θα αρχίσει να εμφανίζεται στον χάρτη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συνεισφορά ενός χρήστη θα είναι ορατή μόνο σε περίπτωση που το προφίλ του είναι δημόσιο.

Επιπλέον, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες του να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Χαρτών για να αποθηκεύουν τοποθεσίες σε μια συλλογή με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τις επισκεφτούν κάποια στιγμή στο μέλλον. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν επιπλέον μια επιλογή να μοιράζονται τις τοποθεσίες με την οικογένεια, τους φίλους και άλλες ομάδες μέσω DM (Άμεσα μηνύματα).

Σύμφωνα με δήλωση της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σκοπεύει να βοηθήσει τους χρήστες παρέχοντας αυτήν τη λειτουργία των Χαρτών. Η λειτουργία είναι επίσης χρήσιμη για τις επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να τις ανακαλύπτουν εύκολα.

Επιπλέον, το Instagram διεξήγαγε επίσης μια έρευνα στην οποία ανακαλύπτει ότι το 96 τοις εκατό των χρηστών ανακαλύπτουν διαφορετικές μάρκες και τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο. Η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δυνατότητα και πρέπει να είναι ορατή σε εσάς από την εφαρμογή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !