Η εφαρμογή LockPod προσθέτει την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής στην οθόνη κλειδώματος του iOS 16

0


Η LockPod είναι μια επερχόμενη εφαρμογή για τα iPhone με iOS 16 ή νεότερη έκδοση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν την αγαπημένη τους μουσική στα widget της οθόνης κλειδώματος του iOS 16.

Με το LockPod οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν τη λίστα αναπαραγωγής, το σταθμό ή το άλμπουμ της επιλογής τους στην οθόνη κλειδώματος. Μόλις προστεθεί ένα γραφικό στοιχείο οθόνης κλειδώματος LockPod, οι χρήστες μπορούν να το πατήσουν για να ανοίξουν γρήγορα αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής στο Apple Music.

Το LockPod πρόκειται να ενώσει πολλές άλλες εφαρμογές που φέρνουν γραφικά στοιχεία τρίτων στην οθόνη κλειδώματος του iOS 16. Έχουμε ήδη καλύψει ορισμένες άλλες εκπληκτικές εφαρμογές γραφικών στοιχείων κλειδώματος, όπως Lock Launcher και το Lock Screen Contact Widget .

Όπως και άλλες εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω με το LockPod, μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά στοιχεία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του. Κατά τη δημιουργία του γραφικού στοιχείου, μπορείτε να επιλέξετε τι είδους περιεχόμενο θέλετε να έχετε στο γραφικό στοιχείο και να επιλέξετε τη λίστα αναπαραγωγής για αυτό.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια προσαρμοσμένη εικόνα για το widget και να επιλέξουν μεταξύ κυκλικών και ορθογώνιων σχημάτων widget.

Αφού δημιουργήσετε το γραφικό στοιχείο μουσικής σας εντός της εφαρμογής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία επεξεργασίας της οθόνης κλειδώματος για να προσθέσετε το νέο σας γραφικό στοιχείο στην περιοχή του γραφικού στοιχείου που βρίσκεται κάτω από το ρολόι της οθόνης κλειδώματος.

Η εφαρμογή LockPod βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε beta. Εάν θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο LockPod beta μέσω της εφαρμογής TestFlight και να βοηθήσετε τον προγραμματιστή με το να την δοκιμάσετε.

Το LockPod θα κυκλοφορήσει για όλους μετά την κυκλοφορία του iOS 16 το φθινόπωρο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !