Θα υπάρχουν όπως φαίνεται τρία Apple Watchs φέτος
και ένα από αυτά θα είναι για ακραίους αθλητές σύμφωνα με τον Mark Gurman στο Bloomberg , θα πρέπει να είναι ένα μοντέλο Pro, όπως η σειρά Pro σε iPhone, iPad, MacBook και AirPods.

Ένα Apple Watch "Pro" πλησιάζει

Αυτό το Apple Watch "Pro" θα δικαιούται κάποιες βελτιώσεις, όπως ακούστηκε πριν από λίγες ημέρες . Η οθόνη έχει ανακοινωθεί ότι έχει μέγεθος σχεδόν 2 ίντσες, σε σύγκριση με 1,9 ίντσες με το Apple Watch Series 7. Η επιφάνεια της οθόνης θα είναι περίπου 7% μεγαλύτερη από αυτή του Apple Watch Series 7 45 mm και η ευκρίνεια θα είναι 410 x 502 pixel (396 x 484 pixel για το Apple Watch Series 7 45 λεπτών και 352 x 430 pixel για το μοντέλο 41 mm). Γίνεται επίσης λόγος για μεγαλύτερη μπαταρία και άρα καλύτερη αυτονομία. Από την άλλη πλευρά, αυτό το Apple Watch για extreme sports θα περιλαμβάνει αντοχή σε κραδασμούς και βελτιωμένη προστασία με τη μορφή μεταλλικού υλικού ισχυρότερου από το αλουμίνιο. Θα είναι επίσης εξοπλισμένο με μια οθόνη πιο ανθεκτική στα χτυπήματα.

Μετά έρχεται η τιμή. Το Apple Watch Pro θα ξεκινούσε από $900 ή $999. Συγκριτικά, το Apple Watch Series 7 που ξεκινά από τα 429 ευρώ. Ομολογουμένως, το νέο μοντέλο ανακοινώνεται ότι θα έχει κάποιες αλλαγές, αλλά η τιμή θα εξακολουθούσε να είναι διπλάσια.

Στη συνέχεια, ο Gurman μιλά για τη νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Ο δημοσιογράφος το είχε ήδη αναφέρει πριν από λίγους μήνες , αλλά αποδεικνύεται ότι η Apple δεν το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC τον Ιούνιο. Τώρα, ο Gurman λέει ότι η λειτουργία εξακολουθεί να αναπτύσσεται με το watchOS 9 και μπορεί να δεσμευτεί για τα τρία Apple Watches του 2022. Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών και άλλων λειτουργιών, όπου η τρέχουσα είναι στην ευχάριστη θέση να δείξει την ώρα.